Дъщерята на Бионсе навърши 10 години

Блу Айви се появи на снимка с баба си, променена до неузнаваемост

12 януари 2022 г.

Снимка: Guliver / Getty

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи от ранно детство расте обгрижвана като принцеса, а прочутите ѝ родители  правят всичко възможно, за да развиват музикалния ѝ талнт. 
От пелени Бле Айви живее в лукс и с екстри, които малко деца на нейната възраст имат. Тя има свой готвач, стилист, а подаръците, които получава са на баснословни суми,  припомня  Hello.

От  самото раждане тя е разглезена от вниманието на родителите си

Още като бебе те я къпаят във ваничка с кристали Сваровски за 5200 долара.
Куклата, с която малката принцеса се развличаше преди време, беше изработена по поръчка Барби с инкрустирани с диаманти на стойност 80 000 долара и разполагеше с играчки като мини версиите на Lamborghini и Cadillacs. А за един от рождените си дни момичето получи от любящия си баща цяло море от бели рози - цветята струваха на рапъра почти 100 хиляди долара.

Тези дни малката навърши 10 години

В чест на празника нейната баба Тина Ноулс сподели снимка с внучката си.
Повечето последователи не успяха да разпознаят Блу Айви, защото от детенце тя наистина се е превърнала в очарователно и много стилно момиче.


 

Снимка: Instagram

" Моята малка , красива, талантлива и супер умна внучка Блу Ави стана на 10 години. Господи, сякаш вчера дойде на този свят. Блу, мой малък близнак Козирог ... Ти, като възрастен човек, вече ми даваш най-добри съвети. И понякога наистина забравям, че си толкова малка!“, написа Тина под снимката.

Сега Блу Айви в голяма степен сама допринася за блясъка и славата около себе си.

Тя пее, снима музикални клипове, заедно с майка си, а миналата година дори беше номинирана за Грами в категорията за най-добър музикален видеоклип.

 

 

 

 

Коментари
Последни видеа