Ева Лонгория с първа фотосесия на сина си

Мама и бебе заедно на работа

05 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty

Моделът и телевизионен продуцент Ева Лонгория, която наскоро стана майка, публикува серия снимки на малкия си син.
43-годишната актриса,  станала особено популярна с ролята си в сериала „Отчаяни съпруги“, показа 5-месечния Сантяго Енрике Бастон  в снимки, които разказват за живота им.

Снимка: Instagram @evalongoria

„Миличко момченце“, „Той е настоящо чудо“, „Най-прекрасното бебе и неговата фантастична мама“, „Поздравления! Имате прекрасно момченце“, това са част от отзивите, които тя получи от почитателите си в Instagram.

Снимка: Instagram @evalongoria

Известно е, че няколко месеца Лонгория и бебето прекараха в Австралия. Тя замина още през септември за континента по работа, за да се включи в създаването на проекта „Дора-пътешественичката“.

А малкият Сантяго Енрике се наложило да изтърпи дългото пътешествие. Ако се съди по снимките обаче, всичко е преминало успешно.


Снимка: Instagram @evalongoria

Лонгория се върна на работа само 2 месеца след като роди. А, за да не се разделя с бебето, въпреки натоварената си творческа програма, тя го взе със себе си.

Като свидетелство, че и бебето участва активно в работния процес, заедно със звездната си майка, Лонгория пусна снимка от „работния“ процес на двамата.
На снимката бебето изглежда видимо доволно.

Снимка: Instagram @evalongoria

„Първи ден, след като се върнах на работа. Вижте, кой е моят помощник-режисьор. Има си стол! А това е всичко, което е нужно!“ - гласи веселият пост под снимката.

Естествено през първите дни след като роди, Лонгория не показваше лицето на бебето в Instagram, а публикуваше само снимки на крачетата му.
Месец по-късно обаче тя се съгласи да позира заедно с него за корица на списание HOLA!

Снимка: Instagram @evalongoria

Припомняме, че Ева Лонгория се е омъжвала 3 пъти. От 2002 до 2004 г. живееше с актьора Тайлър Кристофър, а през 2011 г. се омъжи за френския баскетболист Тони Паркър. Преди две години тя сключи наново брак с мексиканския медиен магнат  Хосе Бастон.

По материали на letidor.ru, адаптация Мона Василава

 

 

Коментари
Последни видеа