Ева Лонгория в ролята на майка

Изпълнява вечерен ритуал за приспиване на сина си (видео)

27 ноември 2019 г.

Снимка: Guliver / Getty

Много активна в Instagram, 44-годишната Ева Лонгория показа как всяка вечер играе в банята преди сън със своя малък син Сантяго, който се роди през юни 2018 г. 
От година и половина Ева е майка. Лъчезарна и много щастлива, тя отделя много време на детето си. Не забравя и своите последователи в Instagram и ги прави съпричастни на живота на семейството си.

Тези дни тя показа и „вечерния ритуал“ - тя пее песничка и с ръце, обяснява действията си като насърчава детето да я следва.
Седнали на пода на банята двамата „разговарят“ на свой жестомимичен език.
Със сигурност малкият „обожава да пее под душа“ , а актрисата обяснява, че той се опитва да научи песента жестикулирайки.

Вижте видеото.

Снимка: Instagram

Въпреки че е отдадена на майчинството, Ева Лонгория не изоставя и кариерата си. Тя се завърна на снимачната площадка през август за лентата “Дора и изгубения град“ - продължение на „Дора изследователката“, който родителите познават добре.

Пред швейцарското издание “Le matin” актрисата коментира майчинството и професионалния си живот : „Имам изключителния шанс, че съпругът ми ме поддържа (Хосе Бастон е мексикански медиен магнат, бивш директор на мексиканския канал TV Televisa), добре познава шоу бизнеса и знае какво е да си на снимки в дадена продукция. Когато ми предложиха ролята на Дора, исках да откажа, защото бях бременна и не виждах как ще отида на снимки в дивите гори на Австралия с новородено бебе.
Моят съпруг ме насърчи да приема ролята, като ми каза, че цялото семейство ще се преместим и ще се настаним за един месец там
“, признава тя.

Източник: parents.fr, Мона Василева 

 

Коментари
Последни видеа