Герасим Георгиев-Геро купи барабани на дъщеря си

Актьорът и съпругата му отглеждат талантлива тийнейджърка

15 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

Герасим Георгиев-Геро и спортната журналистка от NOVA Цвети Гагарова отглеждат 13-годишната Йохана. Тийнейджърка проявява интерес и изявява таланти в много области: изкуство, музика, спорт ...

„Музиката я влече. Дори ѝ купих барабани. В къщи често свирим – аз на китара, тя на барабани. Запалихме се покай филма „Жигули“, разказа актьорът, който заедно със съпругата си гостува в студиото на NOVA.
Спомняте си, в комедията Геро, който в живота си не е хващал палки, играе ролята на барабаниста на бандата.
Преди време в интервю той разказа как се подготвил за ролята на музикант, как се е запалил по инструмента и призна „ Ударните инструменти много зареждат и ми се иска да продължа да се занимавам, ей така – за кеф.“
Явно е реализирал мечтата си и е запалил и дъщеря си.
Периодът на пубертета безспорно е труден и както с хумор отбеляза Геро :

„Това е най-уморената възраст!

Всичко започва с „Пуф и „Ох“ .
Йохана рисува хубаво, увлича се от музика и театър. Ориентира се към изкуството, но дали ще стане актриса, родителите не смеят да гадаят.

Това е абсолютно неин избор. Тя ще реши къде иска да учи и какво иска да учи. Ако иска съвет, ще ѝ дам... Аз не я спирам. Но, ако ще се занимава с нещо, нека е нещо, което обича и я влече. Аз на нейната възраст твърдо бях решил какъв ще стана – актьор. И ...ето. Добре е още от рано да си на ясно какво искаш.
Ама тя нека стане продуцент, режисьор, защо ... актриса?
, отново се пошегува актьорът.
Като дете Йохана е играла тенис, но след 4-5 години на корта, изгубила интерес. След това 

започва да тренира волейбол

„Харесва ѝ и играе към детско-юношеската школа на ЦСКА. Геро е от "Левски" и не е много съгласен“, шегува се на свой ред майката.

„Аз много адмирирам това, че Йохана тръгна да спортува, защото спортът учи на дисциплина. Във времената на локдаун, движението е много важно“, допълва Геро.
Явно момичето тренира сериозно, защото майка ѝ я хвали и се надява спортният ген в семейството също да се изяви.

 

 

Коментари
Последни видеа