Изживейте магията на детството с „Лятното приключение на Лука“

Трогателната история за приятелството (вижте трейлъра)

21 юни 2021 г.

Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни. Това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на „Лятното приключение на Лука“ – най-новия оригинален и изпълнен с невероятно въображение анимационен филм на „Дисни“ и „Пискар“, който ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие на Италианската Ривиера, в края на което нищо вече няма да бъде същото.

Първият трейлър на „Лятното приключение на Лука“ ни потапя в неповторимата атмосферата на идилично и живописно италианско градче край морето и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които той споделя със своя най-добър приятел. Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна: двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.
През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си? Тепърва предстои да разберем.

Изпълнен с колоритни герои и много хумор, „Лятното приключение на Лука“ е трогателна история за детството, приятелството и пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем.
Режисьор е Енрико Касароса, номиниран за „Оскар“ за късометражния филм на "Пиксар" "La Luna", а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава). 

Изживяваме "Лятното приключение на Лука" от 18 юни само в кината.

Вижте видео зад кулисите „Еволюцията на един свят“, което разкрива подробности за вдъхновението зад историята и героите на филма, за неповторимия творчески процес на аниматорите в „Пискар“ и за забележителното градче Порторосо, което ще ви омагьоса и ще ви накара да си стегнете куфарите за Италия.

Коментари
Последни видеа