Казвам ви честно, нещата не са добре, твърди 8-годишен

Признание, свързано с дистанционното домашно обучение

26 март 2020 г.

Илюстрация: Guliver / iStock

Докато родителите от цял свят общуват в социалните мрежи, опитвайки се да запазят здравия си разум, макар и в изолация, и комбинират работа онлайн и дистанционното домашно обучение на хлапетата, децата също пробват да се адаптират.
Наскоро американска майка сподели във фейсбук, писмото, което синът ѝ пише в дневника си, след края на първия ден от дистанционното домашно обучение.
То е доста смешно и може да ви накара да се замислите.

„Приятели, аз умирам!!! " написа на страницата си във фейсбук майка на 3 деца.
Кендис Хънтър Кенеди сподели това в поста си, като пусна снимка от дневника на сина си Бен след края на първия ден от онлайн обучението, наложено заради карантината и пандемията с коронавируса.

Ще прочетете как 8-годишният ѝ син изключително честно, по детски правдиво описва опита на майка си отговорно да поеме ролята на учителка в домашни условия.


Снимка: фейсбук

Нещата не отиват на добре. Моята майка нервничи. Майка ми е силно уплашена. Направихме междучасие, за да може поне малко мама да се ориентира. Честно ви казвам – нещата не са добре“, пише Бен.

Постът му стана вирусен и събра над 41 хиляди харесвания, 277 хиляди споделяния и над 14 хиляди коментара. Коментарите в мрежата подкрепиха майката на Бен, успокоявайки я, че подобни ситуации има не само в образователна сфера, но и навсякъде в момента.

Мона Василева

 

 

 

Коментари
Последни видеа