Кейт Мидълтън със строг режим за децата пред екраните

Правила, от които семейството не отстъпва

02 юли 2020 г.

Снимка: Instagram

Кейт Мидълтън и принц Уилям са твърде строги по отношение на възпитанието и обучението на децата. Разрешават им да ползват електронни джаджи, но под условие, пише Parents. fr.

Известно е, че Кейт държи на семейната традиция. Въпреки многото кралски задължения, тя иска да е активен родител и заедно с Уилям да присъстват в живота на децата си, а не да делегират отговорности на възпитатели и прислуга.

Кейт и Уилям винаги са се придържали във възпитанието на децата към консервативните традиции: много разходки на чист въздух, творчество и игри. 
Едно от най-важните послания, които се опитват да предадат на децата си, е любов към природата и към градинарството – любимото хоби на херцогинята.

А за ползването на екраните в дома има строги правила. Те трябва да се спазват както от принц Джордж, така и от по-малките – принцеса Шарлот и Луи.
Първото правило гласи:

Без телевизия до времето за чай,

без значение дали ще е 16 или 17 часа.
Дори по време на карантината Кейт Мидълтън не е отстъпвала от това правило.
Освен това децата гледат само програми и предавания, одобрени от родителите им. Сред тях са „Прасенцето Пепа“, „Влакчето Томас“ както и анимации на Дисни ченъл.
Но никога децата не прекарват вечерта пред телевизора.
Времето пред екраните е строго лимитирано -

Eдин час на ден

и нито минута повече.
Кейт и преди е споделяла, че следва принципите на възпитание на баба си. Те са ѝ помогнали и са я насочили като майка. За нея те са станали модел на взаимоотношения между поколенията в семейството.

„Това, което в детството си получих от баба, се стремя да предам на своите деца. Когато бяхме малки, прекарвахме много време на улицата. Това е нещо, което наистина обичам. Смятам, че е здравословно както за физическото, така и за умственото развитие на детето и поставя здрави основи. Това е прекрасна среда, в която можеш да прекараш времето си, изграждайки качествени отношения, без да си под натиск „аз трябва да ...“, „ аз съм длъжен“ да направя едно или друго“, признава херцогинята.

 

Коментари
Последни видеа