Мария Илиева: Любовта вкъщи е най-големият двигател

Разказа какво превръща семейство им в отбор

13 септември 2021 г.

"Любовта вкъщи е най-големият ми двигател. Енергията ми става безкрайна, колкото и да съм уморена се чувствам  добре вкъщи. Чувствам се обичана!“, това призна певицата Мария Илиева в студиото на  NOVA. 
Така издаде личната си рецепта за справяне, когато имаш малък син на 3 години, плачещо 2-месечно бебе, предстоящи концерти, много проекти и творчески планове.

„Имам сили за всичко, защото се чувствам обичана!“ ,

категорична бе тя.
Оценила е подкрепата на любимия човек до себе си - бизнесмена Александър Междуречки, чието име тя не споменава в интервютата, но винаги се възхищава от него и признава, че е „страхотен баща!“.
За него бащинството също носи промяна и е затвърдил усещането ѝ, че наистина, с него е срещнала истинската любов. 
И двамата с таткото обаче много работят и се нуждаят от помощ за децата и малко отдих. Осигуряват им го бабите и близките около тях.

„Ние сме страхотен отбор с моя любим,

бабите също се включват. Без тях няма как да се справим", признава Мария.

Снимка: Instagram Maria Ilieva

Голям помощник се оказва и 3-годишният батко Александър, който беше дошъл в студиото и впечатли всички със спокойствието и артистичността си пред камерите.
Откакто малката София е дошла на бял свят, той, според майка си, е пораснал и „гледа по-зряло на живота.“ Вече дори се справя с шишетата и сам може да ѝ приготви млякото.
Сашко е много е грижовен, гали и я целува София.
Казва ѝ на галено: „ Софийчка маличка“, а, когато плаче, я успокоява с думите: „ София, недей да плачеш! Батко е тук!“, разказа с умиление Мария, която силно се надява двете деца да изградят хубава и силна връзка.

А бебето явно радва много всички, колкото и да ни ги оставя да спят през нощта. 


Снимка: Instagram Maria Ilieva

"София е много мило същество. Много е блага. Има много хубава енергия.

Щедра е към нас с татко ѝ

Често ни оставя да поспим малко повече от три часа. С второто дете е по-лесно, защото знаеш какво те очаква", разказа певицата.

 

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.