Майка на 2-годишно показа във видео „как не прави нищо по цял ден“

Съпругът ѝ смята, че се е отдала на целодневна почивка (видео)

26 септември 2019 г.

Снимка: Shutterstock

35-годишна шотландка, която стои в къщи, за да се грижи за 2-годишния си син и работи като маникюристка, решава да направи запис на бърз каданс на ежедневието си, за да покаже как прекарва деня си.
Видеото, което Джема Челмър прави преди година, става все по-популярно. А историята, която разказва, е наистина поучителна и не се нуждае от коментар.

Тя се решила да направи видеото в отговор на упрека, който ѝ отпрявя нейният съпруг, че по цял ден се мота в къщи, почива и не се занимава с нищо, докато той се съсипва от работа.

Джема успява на направи 8-минутен запис, в който всяка майка, която гледа дете и по „цял ден не прави нищо“, вероятно ще разпознае себе си. 
Не е ясно дали ще се се засмеете или ще се просълзите.

Ето какво написа Джема на страницата си във Facebook: „През целия ден бях мама ... А също така чистачка, шофьор, готвачка, бавачка, спортен инструктор, учител, администратор, стилист, перачка и ... какво ли още не!“

Наскоро публикувахме мнението за размера на възнаграждението, което би трябвало да получава майката на компанията Salary.com. Тя защитава правото на достойна и адекватна заплата в различни отрасли на промишлеността. И по нейни изчисления майката, която не ходи на работа, а се грижи за децата си, трябва да получава колосалната заплата от 13 хиляди долара на месец.

Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа