Мишел Обама със съвети към Меган Маркъл

Какво я очаква занапред и как да се справя с новата си роля

07 декември 2018 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Чаровната съпруга на принц Хари Меган Маркъл става една от най-известните жени в света. По този повод бившата първа лейди на САЩ Мишел Обама ѝ дава няколко напътствия в интервю за Good Housekeeping.
Мишел Обама беше първа лейди на САЩ в продължение на 8 години и знае в какво особено положение е попаднала Меган. Самата Мишел е била в центъра на медийния интерес на цял свят през 2009 г., когато съпругът ѝ Барак Обама беше избран за президент на САЩ. Затова и тя добре знае как да се справя с трудни ситуации.

По повед критиките, които често отправят към Меган Меркъл, Мишел я съветва да направи стъпка назад, да се смири и да се постарае да свикне с новата си роля, доколкото ѝ е възможно, пише news.com.au.

„Както и аз, Меган вероятно никога не е мислила, че ще ѝ се наложи да води такъв живот“, каза Обама пред Good Housekeeping.

„Натискът идва от всички посоки – както от страна на околните, така и от изискванията, които човек сам поставя пред себе си. И основният ми съвет в такава ситуация е да не бърза, да даде на себе си малко повече време.
През първите няколко месеца в Белия дом, аз се тревожих за всичко – как дъщерите ми ще се чувстват на новото място, как ще са в училище и с новите си приятели.
И едва по-късно, когато се убедих, че всичко е наред, вече можех да се заема и с по-сериозни и амбициозни начинания.
Имах такова положение в обществото както и Меган, и знам, че тя може да направи много добри дела за щастието на другите и за собственото си, ако следва това, което личните амбиции ѝ диктуват“
, каза тя.

 

 

Коментари
Последни видеа