Неделни забавления с Алиса, миш маш фест и комедийно шоу

Новите родители препоръчват

23 октомври 2016 г.

Сцена от спектакъла "Алиса в страната на чудесата"

Снимка: Гергана Дамянова, Младежки театър "Николай Бинев"

Ако сте от хората, които отказват да се поддават на униние заради все по-бързо намаляващите дни и все по-дългите студени нощи, има как и къде да подхраните доброто си настроение още от сутринта:

От 11.00 ч. в голямата зала на Младежкия театър „Николай Бинев“ започва спектакъла „Алиса в страната на чудесата“, режисиран от Анастасия Събева. Музиката в постановката по книгата на Луис Карол е великолепна, на Асен Аврамов. Веселина Конакчийска е наистина вълшебна като Алиса в компанията на колегите си Александър Хаджиангелов и Гергана Христова. Младите актьори впечатляват силно с игра, с танци и песни, облечени в разкошните костюми на сценографа Свила Величкова.

Един шарен есенен празник на таланта и добрия вкус обещават организаторите на Mish Mash Fest, който започна вчера и продължава и днес, 23 октомври в Център за култура и дебат „Червената къща“, ул. „Любен Каравелов“ 15, от 10.00 до 19.00 ч. Бижута, различни ръчноправени красоти и както се разбира - миш маш удоволствия.

Тази вечер пък е официалното закриване на Третия фестивал на комедията в София. От 19.00 ч. в The Comedy Club ще има Open mic ( Аматьорско шоу - пробвай се като комедиант и стани част от най-добрите комедианти в България), а от 21.00 ч. - най-доброто от стендъп комедията и връчването на годишните комедийни награди.

А за онези, които предпочитат по-поетично прекарване на неделята, ето две крилати мисли за есента за вдъхновение: 

„Нито пролет, нито лято имат тази красота, що съм виждал на лицето, грейнало от есента.”

Джон Дън

„Есента ни печели с тихия си апел за съчувствие към своята разруха.” 

Робърт Браунинг

Снимка: Shutterstock

 

Коментари
Последни видеа