Неща, които звучат познато на децата със строги родители

За ранното прибиране, увещанията, лъготенето...

23 февруари 2018 г.

Снимка: Guliver / iStock

Вероятно в някакъв момент от живота ви сте си мислили, че вашите родители ви забраняват твърде много неща. Ако обаче се върнете назад във времето, ще погледнете на тези ситуации с усмивка.

В следващите редове ви предлагаме 20 неща, които най-вероятно ще ви се сторят познати!

1. Вие винаги сте били първото дете от компанията пред блока, което е трябвало да се прибере, защото сте имали най-ранен вечерен час.

2. За да преспите у ваш приятел, са ви били необходими десетки часове на психическа подготовка, детайлна презентация на родословното дърво на семейството, при което отивате, както и договор, подписан със собствената ви кръв, в който заявявате, че няма да консумирате алкохол и ще си легнете точно в 22.00 часа.

3. Всеки път, когато приятелите ви са правили планове къде да отидете след училище, вие сте знаели, че родителите ви няма да ви пуснат, защото за такива неща е трябвало да предупреждавате 2-3 дни предварително.

4. Преди да помолите родителите си за нещо, винаги сте репетирали пред огледалото както речта си, така и отговорите на въпросите, които сте знаели, че ще ви зададат.

5. Винаги е трябвало да изчакате да бъдат в добро настроение, преди да ги помолите за нещо.

6. С тежка въздишка и със сълзи в очите сте казвали: „Както и да е… Вие и без това ще откажете”, което е било просто хитра уловка, когато молбата действително е била важна за вас.

Целия текст можете да прочетете в Обекти.бг.

Коментари
Последни видеа