Под прикритие: Любовният танц на Летиция Каста и Луис Гарел

Двамата старателно крият личния си живот, не публикуват семейни снимки в социалните мрежи

15 май 2022 г.

Снимка: Getty

Преди няколко години френската актриса и супермодел неочаквано се омъжи за актьора Луис Гарел. На рождения ден на Летиция Каста си припомняме подробности от техния романс.

Целувка в Париж

За първи път информация за романа на Летиция Каста и Луис Гарел се появи в чуждестранните медии през 2015 г. Папараци ги заснеха да се целуват в Латинския квартал на Париж. И за много почитатели на звездите това не значеше нищо. В началото те не приеха новината сериозно. Повечето коментари бяха свързани с разликата във възрастта им, въпреки че в нея няма нищо сензационно: Летиция е само с 5 години по-голяма от Луис.
Двамата се опитаха да скрият връзката си. Но само година по-късно папараци отново успяха да хванат знаменитости как вечерят заедно в центъра на Рим.

Снимка: Getty

Остров на любовта
През лятото на 2017 г. Летиция Каста и Луис Гарел вдигнаха тайна сватба.
По това време Летиция беше на 39 години. И се омъжи за първи път. Преди това имаше само дългогодишни връзки. В интервюта тя твърдеше , че „сватбата е твърде сериозна стъпка за нея.“ 
За тържествената церемония двойката избра специално за Летисия място, свързано с детството ѝ - остров Корсика, където тя е израснала.
Влюбените и техните гости, сред които бяха само най-близките, пристигнаха на плажа с лодки по залез слънце. Церемонията не беше афиширана, а за широката публика тя стана факт 3 дни по-късно.
Папараците обаче успяха да хванат двойка и да направят няколко снимки. 
Очевидно, за да могат феновете им поне на екран да видят заедно звездите, Луис стана режисьор на два филма, в които участва със съпругата си.
Общите им проекти бяха драмата за любовния триъгълник "Един честен човек" и историята "Този нов свят" - за родителите и техния син, който продава бижута, за да спаси планетата.

Попълнение
През април 2021 г. актьорите станаха родители: роди се синът им Азел.
За Луис Гарел бебето стана първороден наследник: заедно с актрисата Валерия Бруни-Тедески той отглежда осиновената си дъщеря Селин.
Летиция Каста е многодетна майка: има по-голяма дъщеря от фотографа Стефано Седнуи и две деца от актьора Стефан Акорси.
Летиция дълго време криеше, че е бременна, както и всички факти за новия си романс: Едва два месеца преди раждането стана ясно, че чака дете и то отново благодарение на папараците, които случайно снимаха модела в Париж.

Няма промяня 
Летиция Каста и Луис Гарел са щастливи заедно от седем години. В различни интервюта те многократно са споделяли как поддържат връзката си жива както в самото ѝ начало, когато искрата на любовта им пламва. 

По материали от чуждия печат, Мона Василева

 

Коментари
Последни видеа