Приключенската анимация „Тролчета: Турнето“ влиза в кината

Вижте трейлъра и разберете дали сте готови за купона (Видео)

20 септември 2020 г.

Тази есен любимите цветни и щури приятели ще бъдат повелители на музикалната сцена и ще завладеят зрителите с много приключения и хумор в новата дългоочаквана продукция „Тролчета: Турнето“.
Време е за едно малко по-ексцентрично музикално турне, което ще предизвика не само челен сблъсък между музикалните предпочитания на любимите ни герои, но и ще ги изправи пред неочаквани премеждия по пътя към световната сцена.


 

Шест различни племена от тролчета, отдадени на шест различни стилове музика: фънк, кънтри, техно, класика, поп и рок – така започва новата вълнуваща история, която поставя начало на грандиозната музикална битка за надмощие в света на цветните, атрактивни герои.
Кралица Барб, която е най-яркият представител на кралското потекло на хард-рока, подпомагана от баща си Крал Траш, иска да унищожи всички останали стилове музика и рокът да бъде единствен господар!
Със съдбата на света, изложена на риск, Попи и Клон заедно с техните приятели Биги, Сатен, Кадифе, Куп и Блясъчко се отправят на пътешествие във всички останали земи, за да обединят тролчетата срещу Барб, която заплашва да „измете“ всички от сцената.

Слагаме начало на "Тролчета: Турнето" на 2 октомври на 3D в избрани кина.

Коментари
Последни видеа