Радина Кърджилова се притеснява да кърми по градинките

Пита последователите си в социалните мрежи как са решили казуса

28 април 2021 г.

Снимка: Instagram

Интересен въпрос повдигна в социалните мрежи актрисата Радина Кърджилова, която преди 5 месеца роди второто си дете. Тя запита последователите си дали се притесняват да кърмят на открито и

как се справят с този проблем

Малкият Йоан, който се роди на 23 март, е на кърма. Радина разказа, че и второто раждане е било със секцио, затова кърмата дошла по-бавно, а поддържането ѝ е трудно.

„За мен беше много важно да имам кърма тъй като родих секцио и двата пъти, а тя дойде доста късно“, призна тя.
Актрисата категорично не иска да дава биберон на детето, защото се притеснява кърмата ѝ да не намалее и да не спре. Страхува се и зъбите на Йоан да не се изкривят.
Тя има опит с първородния си син Христо. Той също е роден със секцио и е кърмен близо година. И него обаче Радина се е притеснявала да кърми на вън.

Завивах се с шалове и одеяла

и така прикривах този свещен момент за мен и него. Сега с Йоан е по същия начин“, написа тя в Instagarm и отвори темата за диалог.
Отговорите не закъсняха.
споделяха опита си, липсата на всякакви притеснения, а една дори разказа, че повечето хора са деликатни и съдействат. Даде даже полезен съвет: да си избира по-уединено място и да носи риза, която лесно се разкопчава. Нейното бебе не искало нищо да прокрива главичката му и махало всеки шал и кърпа, които тя пробвала да ползва.

Коментари
Последни видеа