Селин Дион отглежда рапър

Турнето в подкрепа на албума Courage раздели поп дивата с децата ѝ

14 декември 2019 г.

Снимка: Sony Music/"Вирджиния рекърдс"

Големият син на Селин Дион – Рене-Чарлс Анжелил, записва активно хип-хоп под псевдонима The Big Tip и не изключва опцията за дует с майка си някой ден. Той създава първите си три парчета за по-малко от два часа в домашното им студио в Лас Вегас миналото лято, а звездната му майка разбира за флирта му с музиката след като неочаквано оглавява SoundCloud класациите за арендби в Канада.
„Беше доста объркващо, когато ѝ пуснах Catwalks и Loft Music, те са трибют към The Weeknd. Тя се шокира, замълча. Досега ме беше виждала само със стика за хокей и нямаше никаква идея, че ми се прави музика. После изпадна в еуфория и каза „Защо не дойде първо при мен?“, споделя тийнейждърът в интервюта.

Като син на мултиплатинена поп звезда и наследник на един от най-влиятелните продуценти в Канада Рене би могъл да си осигури директен полет към върха на музикалната индустрия.
Моралният код в семейството и страстта му към хип-хопа обаче го накарали да тръгне от нулата.
„Изглежда супер лесно – майка ми е най-великата певица на всички времена и разполага с изключителна мрежа от контакти. Исках да докажа на себе си, че се справям сам, и че музиката е моето нещо. Когато имаш известни родители, най-голямата награда е да изградиш сам името си“, разказва Рене-младши.

Петкратната носителка на „Грами“ той определя като своя „най-добър приятел“ и споделя щурия ѝ концертен живот на 100 %.
С 9-годишните близнаци Еди и Нелсън бяха неразделна част от антуража на майка си до септември, когато стартира световното турне в подкрепа на албума ѝ Courage („Вирджиния рекърдс“/Sony Music).
Момчетата замениха частните уроци в петзвездни хотели, километричните опашки за селфи и пропътуваните мили сред облаците с дома си във Вегас. За малчуганите се грижи братовчедка на Селин Дион, която е до тях от кърмаческа възраст.

„За мен това е огромна стъпка,тъй като сме се разделяли най-дълго за десетина дни до сега. За тях е по-важна стабилността в ежедневието, да ходят на училище, да играят. На първия ми концерт в Квебек ми пожелаха успех във видеочат точно преди да изляза на сцената. Видях, че се справят чудесно и без мен“, споделя изпълнителката на My Heart Will Go On.

Ключът към здравата ѝ връзка с децата е в пълната свобода, която им дава, за да намерят себе си. „Поощрявам ги да опитват всичко. Ако казвам твърде често „не“, те ще се обърнат към забраненото, за това им давам самостоятелност. Рене е на 18 и е още неориентиран за бъдещето си, но му имам доверие. Понякога не съм съгласна с изборите му, но докато използва мозъка си, аз му вярвам.“, категорична е Дион.

Courage е първият англоезичен албум на звездата след смъртта на съпруга  ѝ Рене Анжелил.
Нейният партньор и мениджър си отиде от рак на гърлото малко преди Селин да сложи край на 16- годишната си хегемония като властелин на шоуто в „Сийзър Палас“, Лас Вегас. Дион избира куража за качеството-кръстник на албума, защото то я движи напред и превръща загубата ѝ в източник на сила. „Трябваше да докажа на себе си като жена, майка и артист, че имам пълен контрол над живота си и всичко ще бъде наред. Рене организираше турнета и звукозаписи 30 години, сега аз съм двигател на цялата машина. Аз съм шефът и се чувствам чудесно с всичките си несъвършенства“, откровена е Селин Дион.

 

Коментари
Последни видеа