Шон Уайт разказа за живота си със звездата от "Дневниците на вампира" Нина Добрев

Олимпийският шампион и актрисата са заедно от две години, но досега не бяха коментирали връзката си

18 януари 2022 г.

Снимка: Instagram

Нина Добрев, която навърши 33 години на 9 януари, и 35-годишният американски сноубордист и трикратен олимпийски шампион Шон Уайт са заедно от две години, но през това време двамата почти не са коментирали връзката си в пресата.
Миналата есен спортистът говори за периода, когато са били разделени и е трябвало да поддържат връзка от разстояние.
А онзи ден Шон за първи път разказа много лични подробности от романса им. Пред People той разказа за първата им среща.
Двамата се срещат на събитие във Флорида, организирано от мотивационния лектор Тони Робинс. Нина и Шон имали също участие. По това време той не е знаел почти нищо за нейната актьорска кариера, просто я приел като колежка, която взема участие в конференцията. След  работната среща Шон я кани да хапнат в близкия ресторант и остава много изненадан, когато гостите и персоналът искат да се снимат с нея, а не с него, и ѝ искат автографи, пише The Daily Mail. 

„Ресторантът беше пълен и ни помолиха да изчакаме, за да се освободи маса. Докато стояхме, шефът на залата се приближи до нас и започна да говори за нещо с Нина. Забелязах, че тя се изчервява и си помислих, че вероятно обяснява, че е дошла със златен медалист, за да вземем по-бързо маса... Но тогава се появиха още няколко служители на ресторанта. Вече бях сигурен, че имат нужда от мен, когато изведнъж един от сервитьорите попита: „Може ли да се снимаме... с нея?“ Помислих си: „Какво става? Какво става?”… Всъщност беше много смешно“, разказва Шон. 

Шон Уайт призна, че са започнали да излизат малко след тази вечеря, но и двамата  имали много натоварени графици и били постоянно на път:

„Летяхме навсякъде. Тя е актриса, така че снима непрекъснато, говори с пресата. Аз се подготвям за състезания, давам интервюта, пътувам от град на град."

Снимка: Instagram

Пандемията им налага куп ограничения. Тогава той и Нина решават да използват това време. Събират се заедно и започват да ремонтират къщата:

„Отидохме до магазина за железария и купихме куп бои и четки и определено полудяхме, но беше наистина забавно“, казва той и добави, че техните кучета -  неговият френски булдог Стив и нейният Маверик, смес от бордър коли/австралийска овчарка, също са станали приятели, въпреки че в  началото животинчетата имали проблеми.

Уайт се готви за участие в Зимните олимпийски игри през 2022 г., Това ще е пето и последно в кариерата му участие.

„Нина беше толкова подкрепяща и беше толкова невероятна през цялото това време. По време на локдауна тя беше моя спасител - направи този период от живота ми специален.“


Снимка: Instagram
Прави впечатление, че връзката на Шон и Нина започва само няколко месеца след като актрисата се раздели с режисьора и сценариста Грант Мелън, когото бяха двойка в продължение на шест месеца. Преди това Добрев излизаше с актьора Глен Пауъл, но тя си взе „почивка“ в отношенията с него.

Коментари
Последни видеа