След 24 години брак Д-р Дре се развежда

Със съпругата му ще делят общо имущество от 800 милиона долара

01 юли 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Андре Ромъл Йънг, по-известен със сценичния си псевдоним като Доктор Дре, и съпругата му Никол Йънг се развеждат след 24 години брак.
Инициатор на раздялата е Никол, която е подала молба за развод. В графата за причини тя е посочила „непримирими разногласия“ , съобщава TMZ.

Най-високо платения музикант на десетилетието

Тъй като двамата нямат сключен предбрачен договор, общото им имущество, което възлиза на над 800 милиона долара, вероятно ще трябва да се дели на половина по решение на съда.
Известно е, че края на 2019 години д-р Дре е признат от списание Forbes за най-високо платения музикант на десетилетието.

Двамата с Никол се женят през 1996 г., когато кариера на музиканта започва да набира скорост. От брака си те имат две деца: син Труф и дъщеря Трули.

55 годишният Доктор Дре е популярен рапър, но е и продуцент на млади таланти. Той стана известен благодарение на хип-хоп композициите си, а по-късно основа компанията Beats Electronics и започна да произвежда аудио оборудване, донесло на семейството по-голямата част от богатството. 
Доктор Дре е оновател и на музикалния лейбъл „Aftermath Entertainment“, който помага на начинаещи рапъри да издадат първите си албуми срещу част от приходите от продажби, пише ABC News.

 

 

 

.

Коментари
Последни видеа