Специалисти: добрите обноски и щастието на децата са свързани

Ще научите как от Първа детска академия за добри обноски

14 март 2019 г.

Илюстрация: Shutterstock

Първа детска академия за добри обноски и Център за детско развитие “Съкровения” канят деца и родители на открита среща разговор на тема: “Добри обноски и щастливи деца” на 16 март от 16:00 часа в център “Съкровения” в кв. Овча купел, ул. “Любляна” №23.

Невена Басарова-Дичева, специалист по социален етикет и възпитание и основател на Първа детска Академия за добри обноски, ще проведе кратък урок с малчуганите за основните изисквания при запознаване и представяне, за това колко лесно и приятно е да се спазват правилата.

“Добрите обноски започват да се формират осъзнато още на 4-5-годишна възраст, а с тях идват и възможностите за по-добро общуване, игри с приятели и по-щастливо детство. В този период обаче започват и предизвикателствата пред родителите – да дадат възможност на детето да бъде себе си, но и да се съобразява с това, което наричаме правила за добро поведение. Затова на тази среща ние ще поставим първите стъпки и ще покажем на родителите по какъв начин работата с техните деца може да ги превърне в успели и щастливи личности“, казва Невена Басарова-Дичева.

Входът за откритата среща “Добри обноски и щастливи деца” е напълно безплатен само с предварителна регистрация на този линк.

 

Коментари
Последни видеа