Съпругът на Парис Хилтън с тайно извънбрачно дете

Дъщерята на Картър Реум, за която до ден днешен нищо не се знае, вече е на девет години

19 ноември 2021 г.

Снимка: Instagram

Преди седмица Парис Хилтън и нейният избраник, известният бизнесмен, милионер Картър Рийм се ожениха. Пищните сватбени събития продължиха три дни.

Снимка: Instagram

Веднага щом тържествените фанфари утихнаха, младоженците ги очакваше изненада. Американските медии съобщиха, че Реум има извънбрачно дете.
Негов представител реагираха веднага, потвърждавайки информацията, пише Hello.
„Хората, които се интересуват от тази история, знаят за нея от преди 10 години. Картър подкрепя това дете. Въпреки че нямат традиционна връзка баща-дъщеря, той я осигурява материало от момента на раждането ѝ и ще продължи да го прави “, каза говорителят Картър Рийм в изявление.

За детето на Реум има малко информация. Известно е, че е момиченце и, че е на девет години. Майка ѝ е американската риалити звезда Лора Белизи. Имала е кратка връзка с Мел Гибсън. Тя, подобно на Реум, е от Чикаго и сега живее в Калифорния.
Западните медии, позовавайки се на източници, близки до съпруга на Парис Хилтън, съобщават, че Реум е припознал детето като свое, въпреки че не е направил тест за бащинство и е виждал момичето през последните години, „може би веднъж“. 

Както съобщават други запознати, новината за извънбрачното дете на Реум се появи точно сега, защото момичето, което знае кой е баща ѝ, е било развълнувано от брака му. Според източника тя се чувствала „изтрита от живота на баща си, отхвърлена и ограбена“.
„Тя е на уязвима възраст, когато децата искат да знаят кои са и откъде са. Тя е прекрасно момиче, което иска да опознае баща си“, пише Page Six.
Лора Белизи отказа коментар пред пресата.

Снимка: Instagram

През февруари бизнесменът Картър Реум предложи брак на Парис Хилтън. Те вече официално са съпруг и съпруга. Няколко месеца преди сватбата медиите писаха, че Парис е бременна и очаква близнаци, но Хилтън отрече тази информация, заявявайки, че е готова да роди едва след сватбата.
Парис се готви за майчинство дълго време. Още през август миналата година тя каза пред The ​​Sunday Times, че мечтае да стане майка. По съвет на дългогодишната си приятелка Ким Кардашиян за всеки случай замрази яйцеклетки.
Месец по-късно в подкаста LadyGang Парис призна, че иска да роди близнаци – момче и момиче – и дори е избрала име за бъдещата си дъщеря – Лондон.
А през януари, в интервю за подкаста на The Trend Reporter, обяви, че се готви за процедура за ин витро оплождане.

Коментари
Последни видеа

Бонсай

04 януари 2022 г.