Том Холанд и Зендая коментират за първи път връзката си

„Това е нашата история“, призна актьорът преди излизането на новия "Спайдърмен"

20 ноември 2021 г.

Снимка: Guliver / Getty

На 16 декември на екан излиза филмът за супергероя „Спайдърмен: Няма път към вкъщи“. И не е изненадващо, че специалното внимание сега е приковано към изпълнителите на главните роли -  Том Холанд и Зендая.
В средата на лятото се появиха слухове, че актьорите имат не само обща работа, но и романтични отношения.
В интервю за последното издание на American GQ Том потвърди любовта.

Снимка: Instagram

"Един от недостатъците на славата е, че тайната и поверителността не са под наш контрол. Когато двама души се обичат силно, моментът се споделя от целия свят.", каза тойи се  оплака, че е двамата се „чувстват лишени от личен живот."

В предстоящото световно престурне той и Зендая едва ли ще могат да избегнат въпроси за личния си живот. Но Том каза, че не възнамерява да им отговаря сам:
"Това не е разговор, който мога да водя без нея... Знаете ли, аз я уважавам твърде много, за да отговарям вместо нея... Това не е моята история. Това е нашата история. И ще поговорим за това какво е, когато сме готови да говорим заедно."

По-късно в интервю по телефона Зендая каза: "Беше доста странно, объркващо и агресивно. Мисля, че да обичаш някого е свещено и специално и бихме искали да му се радваме само двамата.“, пише Hello.

Припомняме, че през юли папараци успяха да изненадат Зендая и Том за първи път заедно. Снимаха ги в кола на улица в Лос Анджелис. Когато колата спря на светофара, Том страстно целуна Зендая.  Снимките веднага попаднаха в медии и някои обвиниха "двойката", че всичко е било постановка.
Месец по-късно те бяха заедно на сватбата на техен приятел в Сими Вали, Калифорния.


Снимка: Instagram

Том и Зендая се срещат на снимачната площадка на „Спайдър-Мен: Завръщане у дома“ през 2016 г. Тогава той е 20, а тя на 19 години.
Том е в главната роля, а Зендая играе Мишел Джоунс, съученичка на Питър Паркър.
Първоначално връзката им започва като близко приятелство. До преди месеци, когато срещите им зачестяват. Двамата се опитват да запазят връзката си в тайна, като акцентират на приятелството.
В интервюта Зендая упорито нарича Том само „приятел“.

"Той е страхотен човек. Той е един от най-добрите ми приятели. През последните месеци ни се налагаше да ходим заедно на прес турнета. Малко хора разбират какво е това", каза тя списание "Variety" през август 2017 г.
През март 2018 г. актьорите се появиха заедно на Оскарите. На червения килим те позираха поотделно, но в залата седяха един до друг.
През последните две години съмненията за връзката между актьорите се потвърдиха. 

Коментари
Последни видеа