Кампания на Pampers подкрепя недоносените бебета

Тази година инициативата преминава под мотото „Докосването е любов“

Снимка: Pampers

Единствено родителите на недоносени бебета разбират притеснението, тревогата и броенето на всяко качено грамче в теглото на преждевременно роденото бебе. Защото битката за живот на мъничкото човече в кувьоза понякога е наистина тежка и много трудна. А то е толкова миниатюрно, че дори такива съпътстващи, но важни допълнения – като пелените, се оказват затруднение. Защото просто му трябва изключително малък размер, по-малък и от най-малкия възможен, който сте виждали.

За щастие този въпрос е вече решен, благодарение на Pampers. Компанията подкрепя здравословното физическо и емоционално развитие на всички бебета, затова марката създаде най-малките и най-нежните си пелени Pampers Preemie Protection, които са предназначени да осигурят необезпокояван и комфортен сън на недоносените бебета, който е от решаващо значение за здравословното им развитие. Те са в три размера: -1, -2 и -3, като най-малкият размер е за екстремно недоносени бебета с тегло от 800 грама.

Нещо повече - за пета поредна година Pampers дарява своите специализирани пелени на неонатологии в цялата страна. За изминалите 4 години са дарени над 400 000 пелени за неонатологиите в България, а тази есен ще се добавят още 25 000. Кампанията се организира в партньорство с Фондация „Нашите недоносени деца“ и Kaufland България.

И не, преждевременно родените и недоносени деца не са изключение. 1 от 10 бебета се раждат по-рано от необходимото - както в България, така и в световен мащаб. И голяма част от тях имат нужда от по-специални грижи и внимание.

17 ноември е Световният ден на недоносените бебета. Отбелязваме го с топлота и мисъл за малките, но много борбени човечета.

Знаете ли, че докосването е първият език, чрез който новородените бебета започват да разбират света около тях? А когато се родиш по-рано от очакваното, сетивата ти са изключително изострени. Дори най-лекият допир е от голямо значение. Това е така, защото кожата на недоносените бебета е два пъти по-тънка, което я прави много по-чувствителна на допир. Затова е изключително важно всичко, което се докосва до тези мъничета да бъде много нежно и пелените на Pampers са именно такива

Както всяка година, кампанията на Pampers има за цел да даде сила на недоносените бебета и техните родители. Тази година тя е под надслов „Докосването е любов“ и с помощта на партньори и приятели марката ще създаде вълна от позитивна енергия и съпричастност в социалните мрежи, за да подкрепи емоционално всички, които са преминали или в момента преминават през предизвикателството на преждевременното раждане. Вие също може да се включите, споделяйки в социалните мрежи своето окуражаващо послание или своята история с щастлив край с #малкибойци #littlefighters #PampersForPreemies.

Коментари
Последни видеа