Как изглежда тялото след секцио

Припомняме откровен материал на блогърка за тежкото раждане

Снимка: Instagram

Популярната бюти блогърка Рут Ли, чийто живот следят над 31 хиляди нейни почитатели в Instagram, разтърсва с откровени снимки и разказ за тежкото раждане и промените, които настъпват в тялото на бременната.

Тя е станала майка в края на 2016 г. и в своя профил публикува периодично фотографии как изглежда в различните етапи от възстановяването си след това. Прави го, изразявайки надежда, че това ще помогне на други раждали жени да се избавят от комплекси за собствените си тела.

 „Родих на 25. Бях здрава. Бях млада. Бях активна по време на бременността. Преминах най-добрите предродилни курсове, посещавах фитнес и използвах всички средства против стрии, за които можете да се сетите. Прекарах часове в занимания за подготовка към естествено раждане, прочетох всевъзможни книги на тази тема“, разказва Рут.

 Но уви, всичко това не успява да предотврати тежкото раждане с цезарово сечение, белезите, стриите и невъзможността ѝ да кърми дълго време.

Няколко дни след раждането блогърката моли мъжа си да я снима:

Снимка: Instagram

„Гледах снимките и се ужасих. Не можех да повярвам, че това съм аз.“ 

Снимка: Instagram

Бъдете добри към себе си. Не позволявайте на медиите да ви налагат мнения за това какво е красота и какво е реалност", призовава бюти блогърката.

„Преди никога не си представях колко е трудно, докато не преминах през всичко сама. Но дори в най-тежките дни, когато всичко беше наопаки, си спомнях деня на раждането на дъщеря ми и отчитам колко съм била силна! През какво успях да премина! Спомням си момента, в който се влюбих в това малко човече."

Снимка: Instagram

"Майки, ние сме непобедими! Нашите тела, нашите мисли никога няма да бъдат както преди. Нашите бебета са причина за това. И си струва!“

Източник: letidor.ru

Коментари
Последни видеа