Как бременните звезди се връщат във форма

Каква е тайната на перфектната форма след раждането на едни от най-известните майки

05 септември 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty

Освен, че са известни, Джесика Алба, Кейти Холмс, Миранда Кер, Виктория Бекъм и Хайди Клум впечатлиха своите почитатели и с още нещо – изключително бързото връщане към предишната си форма след раждането на своето първо или поредно дете. Каква е тяхната тайна?

Влизането във форма след раждане е едно от основните търсения в мрежата от майките. Отслабването след бременността не е лесно, но има начин да се случи сравнително бързо, приятно и без драстични диети, които по правило не са и полезни, ако кърмите. Но звездите сякаш го правят почти мигновено. Или поне така изглежда от снимките с перфектни тела, които показват малко след като са родили. Има ли трик?

Снимка: Guliver / Getty

Миранда Кер

Красавицата, която има едно от най-красивите тела на модния подиум, стана майка на малкия Флин през 2011 г. и само 5 месеца по-късно дефилира по бельо за Victoria's Secret. След това роди още две деца и все така има тяло за завиждане. Нейната тайна е простичка. Освен разумни ограничения на храната, тя практикува и йога. Но всеки ден.

Хайди Клум

Още един модел, който е еталон за перфектна фигура. Хайди Клум обаче е и майка – не на едно, а на 4 деца. И след всяко раждане тя дефилира по бански или бельо. Тайната на супермодела е хранителен режим в комбинация с много тренировки, изготвени специално за нея от личния й треньор.

Снимка: Guliver / Getty

Кейти Холмс

Бившата съпруга на Том Круз и майка на дъщеря им Сури е също от звездите, които приковаха вниманието с бързото връщане на „старото“ си тяло. Кейти неведнъж е казвала, че за нея няма невъзможни неща. Връщането във форма се дължи на много строг режим, който тя е следвала веднага след раждането на Сури. Според някои медии, този режим е бил изготвен от сциентоложката църква, но дали е така, няма доказателства.

Снимка: Guliver / Getty

Джесика Алба

Чаровната актриса и майка на три деца е също от звездите с впечатляваща форма, макар преди година да призна, че ражданията са съсипали тялото й. За връщане на старите мерки, тя е разчитала на специален режим, изготвен лично от фитнесгуруто Рамона Браганса, автор на програмата за млади майки Baby Bulge Be Gone. Това е комбинация от диета (базирана на зеленчуци, протеини, въглехидрати и много вода) и целенасочени упражнения, вариращи от стречинг до кикбокс

Снимка: Guliver / Getty

Виктория Бекъм

След като стана майка на четвъртото си дете, тя дори изглеждаше по-слаба, отколкото е била преди. Нейната тайна е отново хранителен режим и много спорт. Но и още нещо – твърде ангажиран и с други дейности ден, който почти не й оставя време за мързелуване

По материали от PourFemme

Коментари
Последни видеа