Томболи с награди, дегустации и вкусни изненади на София десерт фест

Форумът подкрепя кампанията "Да помогнем на Бобчо"

Снимка: Guliver / iStock

На 9 юни в 10 ч. отваря вратите си за любителите на десерти ФЕСТИВАЛ НА СЛАДКИТЕ И ТЕСТЕНИ ИЗКУШЕНИЯ. Мястото е изложбената зала в ЦУМ /вход откъм Централна баня/.

Всеки посетител ще получи на входа шоколадов комплимент, специално предоставен от Ивма 90 – Стара Загора.

Участниците също са приготвили изненади за посетителите:

Elizabeth luxury chocolate организира томбола - в рамките на София Десерт Фест, всеки закупил кутия бонбониера от щанда на фирмата, независимо каква, получава златен номер. В последния ден от феста ще бъде изтеглен печеливш, който ще получи бонбониера "Роял сет".

Modica Artisan Chocolates на 10 и 11 юни от 13 часа ще предостави на посетителите на София Десерт Фест дегустации на бонбони и шоколади от своя асортимент.

Tomy Cake обявява на своя щанд "happy hours" всеки ден от 12.00 до 14.00 и от 18.00 до 19.00 с безплатна дегустация на десерти; за целия период десертите ще се продават с отстъпка; фирмата е предвидиле и томбола с награди.

На щанда на Бизнес Къща ООД, посетителите ще могат да си направят диагностика с биоскенер - квантов анализатор – над 150 физически показатели като витамини и минерали, мазнини, мускулна маса, кръвна захар, костна плътност, функции на органи като сърце, черен дроб и др. Уредът отчита ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите. На всеки час, фирмата ще предлага по една безплатна диагностика! През останалото време диагностиката е на промоционална цена за периода на изложението.

София десерт фест подкрепя кампанията ДА ПОМОГНЕМ НА БОБЧО

Организаторите предоставят благотворителен щанд за каузата за събиране на средства за Бобчо! Освен сладкиши и вкусотийки, там ще има и други атрактивни подаръчета, които може да бъдат закупени и да дарят надежда и шанс на детето да се лекува. Допълнителна информация за кампанията за Бобчо, както и други начини да помогнете, можете да видите във Фейсбук

Организатор на събитието е Българската търговско-промишлена палата – Център за фирмено обслужване. Изложбението продължава до 11 юни включително. Работното време е от 10.00 до 19.00 ч.

Пълна информация за фестивала, списък на изложителите и новини можете да видите на сайта SofiaDessertFest.

Коментари
Последни видеа