Единадесето специализирано изложение „Бебемания” 2017

50 фирми представят продукти за малките съкровища

Най-голямото и единствено по рода си изложение за бебешки и детски  стоки и услуги в България - „Бебемания” предстои само след няколко дни. За единадесета поредна година го организира Асоциация на търговците на стоки за детето в България (АТСДБ).

В него участие ще вземат около 50 фирми, които ще предстaвят продукти за бебето и малкото дете на повече от 100 водещи европейски и световни марки, както и български производители, които са се доказали в годините с високи изисквания за качество и безопасност на продуктите за най-малките съкровища.

Бъдещите и настоящи родители ще могат да се запознаят с новостите и иновациите на представените марки и продукти, както и с тенденциите и колекциите за 2018 г.

И тази година освен изложбена част, ще има и търговска част, на която ще се продават бебешки и детски продукти на преференциални цени, като родителите ще могат да получат информация за представяните продукти от „първа ръка“.

По традиция на ,,Бебемания’’ ще има номинации на продукти в различни категории.

Проведени за първи път през 2007 година, престижните награди станаха неразделна част от изложението и начин да се отличат най-добрите продукти, които са взели участие.

Победителите във всяка една категория се определят от независимата и напълно безпристрастна оценка на потребителите, чрез гласуване на Facebook страницата на Изложението. След оценяването на продуктите  потребителите, които дойдат на изложението ще имат възможност да спечелят някоя от  трите големите награди.

Къде: Интер Експо Център-зали 5 и 6

Кога: 24-26 ноември 2017 от 10.00 до 18.00 часа

Всички присъстващи, ще могат да станат част от семейството на „Клуб Бебемания”, като вземат своята карта за отстъпки в различни бебешки и детски магазини, партньори на клуба.

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.