Изобретение за "онези дни"

Технологично решение, което жените ще оценят

Понякога менструалният цикъл може да боли много. А за повече от половината жени по света този проблем се появява не просто от време на време, а всеки месец още със самото „идване“. И седиш и се чудиш няма ли да свърши най-сетне тая мъка.

Мнозина са намерили най-различни билкови и не чак толкова билкови препарати, които облекчават симптомите, но крампите са упорити и своенравни и никога не се разкарват от живота ни просто така. И в крайна сметка, докато се усетим, поредното обезболяващо вече не действа.

За щастие науката дълбае в най-различни посоки и една от тях, разбира се, е женското здраве.

И понеже май няма жена, която поне веднъж да не е страдала от болезнен цикъл, някой някъде по света се е плеснал по челото и си е обещал, че ще промени хода на историята като създаде нещо просто, компактно и продаващо се в няколко различни цвята, за да облекчи живота на жените, а така и, неизбежно, на много мъже.


Ето как и къде се монтира.

Това „нещо“ е LIVIA – най-прекрасното чудо на техниката след дистанционното, музикалните плеъри и шапката за баня. Великолепното изобретение, даващо възможност на женската половина от човечеството да обитава този свят без ужасните ежемесечни болки, работи на изключително прост принцип. Устройството изпраща сигнал, който държи невроните „заети“. А когато те са такива, болката не може да премине през тях, т.е. не стига до мозъка, т.е. той не казва на тялото да се гърчи в спазми, т.е. всичко е наред.


Какво включва кутийката с устройството.

Лекари, учени и жени, минали проучванията с него, твърдят, че LIVIA е абсолютно безвредно – няма странични ефекти, привикване, купува се веднъж и се ползва години наред.

Дали това е точно така (искрено се надяваме) ще разберем още този октомври, когато се очаква да започне масовото производство на джаджата. Дотогава може да подкрепите изобретателите му тук, като преди това се запознаете с работата им в техния сайт или на видеото по-долу.


И както казахме, има го в най-различни цветове, което, разбира се, е ужасно важно.

Елисавета Цалова

Коментари
Последни видеа