„Форум бременност и детско здраве“ с ново онлайн издание на 30 май

Специалисти коментират храненето на бъдещите майки, лечението със стволови клетки и значението на емоционалната интелигентност при детето

28 май 2020 г.

Снимка: "Форум бременност и детско здраве"

След големия интерес към първото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ през април, сега предстои нова, също толкова полезна среща.

Тя ще се проведе на 30 май, от 16.30 ч и ще се излъчва на живо на Puls.bg.

Сред основните акценти на беседите ще са храненето при бременната и детето

Утвърдени специалисти ще разяснят кои са факторите и признаците на гестационния диабет и ще дадат ценни съвети за това как бременните да контролират нивата на кръвната си захар. Опитен нутрициолог ще обясни как трябва да се хранят бъдещите майки, а стоматолози ще разяснят как захарта влияе на детските зъби.

И този път „Форум бременност и детско здраве“ ще постави темата за съхранението и лечението със стволови клетки. Психолог ще обяснят колко важно е развитието на емоционалната интелигентност на детето. Аудиторията ще се срещне за пореден път и с популярни българи в ролята им на родители. На 30 май

За мисията да отгледаш дете ще говори актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочев

„Форум бременност и детско здраве“ се организира от здравен портал Puls.bg, а водещ на онлайн срещите ще бъде главния редактор на медията Румяна Тасева.  В следващите месеци ще се проведат още три издания на събитието.

Партньори на събитието са тъканна банка „Селена Целс“,  Water Wipes, Selecta Asset Management и Medical Dent.

"Форум бременност и детско здраве" се случва и с подкрепата на "Новите родители".

 

Коментари
Последни видеа