Ан Хатауей призна защо не мисли за трето дете

Звездата от „Дяволът носи Прада“ даде лично интервю, разказа за проблемните си бременности

25 март 2022 г.

Снимка: Getty

36-годишната звезда от „Дяволът носи Прада“ и „Дневниците на принцесата“ Ан Хатауей сега активно популяризира новия сериал WeCrashed, в който тя си партнира с Джаред Лето.
Ан се появи на корицата на американското издание на WSJ и даде лично интервю. Освен по теми, свързани със сериала, актрисата говори за лични неща и за това как е преживяла бременността и защо се не се е решила да има трето дете, пише Hello.

Припомняме, че Ан и съпругът ѝ Адам Шулман отглеждат двама сина -

Джонатан, който скоро ще навърши 6 години, и двегодишния Джак

„Мога да си представя, че ще имаме трето дете. Но има редица проблеми, които не могат да бъдат избегнати. Много хора смятат, че бременността е лесна и естествена. Но горчивият ми опит показва, че не всичко е така розово. Разбира се, по-лесно е да преживееш загуби и неуспехи, когато знаеш, че не си сам с подобни проблеми“, каза Ан.

През 2019 г. Ан призна, че бременността ѝ не върви без проблеми и уточни, че „никоя от тях не е минала гладко“.

Припомняме, че  и втората бременност на Хатауей не мина без усложнения.
„Шегата настрана, за всички, които са преживели ада на безплодието и трудностите на зачеването, знайте, че нито една от моите бременности не беше лесна. Изпращам ви допълнителна любов", каза тогава тя.
В същото време актрисата не спира да повтаря, че

ролята на майката е най-добрата в в живота ѝ

„Никога не съм се чувствала толкова заземена, както след раждането. Майчинството има много положителен ефект върху мен. След раждането на децата исках да бъда себе си, честна, вярна на себе си. Спрях да мисля за глупости и се съсредоточих само върху момчетата“, призна Ан.

Ан Хатауей и Джаред Лето
Снимка: Getty

Припомняме, че снимките на сериала WeCrashed, в който Ан Хатауей и Джаред Лето започнаха миналата пролет в Ню Йорк. Те играят семейна двойка, създали успешна мрежа от co-working пространства.
Първите епизоди на шоуто ще бъдат излъчени в следващите дни.

 

Коментари
Последни видеа