С безплатни прегледи отваря врати най-голямата очна клиника на Балканите

Новата Vision посреща пациенти от 17 май

16 май 2018 г.

Най-голямата и модерна очна клиника на Балканите – Vision отваря врати за пациентите два дни преди официалното си откриване.
На 17 май 2018 г., четвъртък, от 9 до 17 часа, всички желаещи ще могат да се прегледат безплатно в 5-етажната болница на столичния бул. „Проф. Цветан Лазаров“.
Официалното откриване на клиниката ще е в събота, 19 май 2018 г., от 16 часа.

46 кабинета, оборудвани с последно поколение апаратура за ранна диагностика, 8 операционни, специален сектор за малчуганите, ВИП зона и оптика ще са на разположение на пациентите.
 Клиниката предлага революционни терапии за лечение на диабетна ретинопатия и глаукома с иновативните „жълт“ и „червен“ лазер.
Тежката хирургия на ретината ще се извършва с помощта на единствения у нас апарат с „човешко сърце“ Еva
А тези, които не искат да носят очила или лещи, имат вазможност само за няколко минути да премахнат диоптъра най-бързия в света ексимерен лазер-стрела Amaris 750.

Модерната съвременна  апаратура дава възможност и за нова организация на работа, взаимствана от опита на френски специалисти.
Индинидуалната грижа за пациента започва още от рецепцията – сестра съпровожда пациента във всички етапи от прегледа и той получава прецизна диагноза за максимално кратко време.
Прегледите с нови, неизползвани досега у нас апарати, се правят от лекар-специализант и консултант-офталмолог.
В арсенала на специалистите от Vision са апарати като Eidon, който прави моментна снимка на очното дъно без разширение на зениците, както и системата за неинвазивна  ангиография на макулата и зрителния нерв AngioVue.  

Светила в световната офталмология ще консултират болните и обучават специалистите от екипа клиниката.
Сред тях на първо място е хирургът от Антверпен д-р Карл Клаес. Той от години си сътрудничи с очната клиника и консултира у нас хора с изключително тежки диагнози – недоносени бебета с ретинопатия, пациенти с отлепване на ретината и сериозни очни травми.  Сега, в новата клиника, той  по-често ще консултира българските пациенти на място, в София.
 Д-р Клаес ще пристигне в София специално за откриването на Vision.
 На 18 май 2018 г., петък, световноизвестният хирург ще преглежда пациенти в клиниката на ул. „Виктор Григорович“ №8.

Коментари
Последни видеа

Рецепта за магия

18 януари 2019 г.

Окото

18 януари 2019 г.