Колко секс правят младите родители дневно

Както и кои са най-популярните места за целта

19 декември 2018 г.

Снимка: Shutterstock

Съвременните млади родители имат такъв дефицит от свободно време, че средната продължителност на правенето на секс при тях е съкратена до 2 минути и 15 секунди. Но младите майки и бащи се стараят да се възползват и от тези мигове, за да не изчезне страстта от живота им.

Социолози от Великобритания направили допитване, което показва, че 70% от двойките, които имат деца, нямат разкоша да прекарват продължително време в леглото, а и вече дори не мечтаят за това. При това всяка 12-а двойка, участвала в анкетата, с тъга признава, че сексуалните ѝ занимания продължават дори още по-малко минути от въпросните 2 и 15 сек.

Забележително е, че младите родители не се отказват от секс, дори и на крак. Те прекрасно разбират, че ако от отношенията им изчезне страстта, то ще им останат само битови проблеми, което съвсем ще намали удовлетвореността от съпружеския живот. Ето затова 47% от мъжете заявяват убедително, че сексуалния им живот след появата на децата дори е станал по-качествен. Впрочем, с това твърдение са се съгласили само 29% от жените.

А най-популярното място в дома, където младите родители правят секс, се оказва гостната. И, разбира се, се случва в момента, в който децата си легнат да спят. С голям успех за подобни занятия се ползва и банята, тъй като винаги може да се заключи и така да се предотврати внезапно нахлуване на малки хора в неподходящ момент.

Източник: medikforum.ru, превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа