Първо бебе след 35 – особености и рискове

Детските алергии са другия акцент във „Форум бременност и детско здраве“ на 27 юни

23 юни 2020 г.

Снимка: Shutterstock

Кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години – отговор на този въпрос ще дадат специалисти в третото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“.

Той ще се проведе на 27 юни от 16:30 ч на живо в сайта Puls.bg 

Необходими ли са допълнителни изследвания, които бъдещите майки в зряла възраст трябва да направят ще разясни д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“. Как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката и дали това е мисия възможна ще разясни Емилия Казълова.

Детските алергии са другия акцент на форума. Как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето – отговорите ще даде алергологът  д-р Тихомир Мустаков.

Във всяко от събитията среща аудиторията с популярна личност, представяйки я в нова светлина – тази на родител. На 27 юни

За майчинството ще говори певицата и актриса Йоана Драгнева

По време на новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ ще бъдат обявени и победителите в класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“. За пета поредна година родители отличиха медиците и родилните отделения, които през годините са спечелили доверието им по време на бременността, раждането и грижите за децата.

Коментари
Последни видеа