Защитете децата от летните вируси с пробиотици

Илюстрация: Guliver / iStock

Лято е – най-дългоочакваният сезон от годината! Настроението е слънчево, морско, синьо, отпускарско! Е, ако сте родители на малки деца, вероятно сте наясно, че за вас почивката няма да бъде от най-безгрижните, но пък морето си е море, почивката си е почивка – всякак ще бъде добре!

Само не забравяйте да се застраховате срещу неприятните изненади, които дебнат из морските ни курорти. Става въпрос за летните вируси, циркулиращи по родното Черноморие, басейните със съмнителна хигиена, много от заведенията за хранене и др. Най-уязвими в случая са децата, които могат да станат лесна жертва на стомашно-чревните инфекции.

За щастие има лесен начин да се погрижите за детското здраве и да си гарантирате спокойна и безаварийна ваканция! Това може да се случи с помощта на пробиотиците – най-препоръчваните естествени средства за профилактика на летни вируси и поддържане на стомашно-чревната и имунната функции! Специално формулираните детски пробиотици са източник на необходимите количества полезни или, както ги наричат още – „добри” бактерии.

Известно е, че добрите бактерии синтезират вещества с естествено имуностимулиращо действие, потискат растежа на болестотворните микроорганизми и поддържат здравословния баланс на чревната флора. Качествените пробиотици подсилват гастроинтестиналния имунитет, който обхваща около 70% от имунните механизми на организма и който – запомнете – играе ключова роля за общото здраве на пдрастващия организъм.

Примадофилус кидс пробиотик – екстра качество, 100% безопасност и гарантирана ефективност!

Примадофилус кидс – пробиотици с вкус на череша и портокал, са част от известната серия пробиотици – Примадофилус на американския бранд Nature’s Way. Препоръчват се за деца между 2 и 12-годишна възраст и се предлагат под формата на вкусни дъвчащи таблетки.

Примадофилус кидс портокал

Примадофилус кидс череша

Илюстрация: Guliver / iStock

Всяка таблетка Примадофилус кидс е източник на 3 млрд. CFU (колония-образуващи единици): Lactobacillus rhamnosus (рамнозус), L. acidophilus (ацидофилус) и Bifidobacterium longum (лонгум).

Рамнозус. Обитава чревната лигавица. Предотвратява прикрепването на патогените към чревните стени и произвежда млечна киселина, която потиска развитието на болестотворните бактерии. Подпомага състоянието при някои хранителни алергии, включително към фъстъци, които често се срещат в захарните продукти, така обичани от децата.

Ацидофилус. Също е важна част от „добрата” микрофлора. Метаболизира лактозата до млечна киселина, благодарение на което има изключителни ползи при лактозна непоносимост и диета, богата на млечни продукти. Потиска растежа на Еscherichia coli и на други патогени.

Лонгум. Установено е, че това е един от първите пробиотици в чревния тракт на новородените и по-малките. Спомага за потискане на грипоподобните вируси и някои от ефектите му се доближават до действието на традиционните противовирусни медикаменти. Скъсява времето за възстановяване и предотвратява усложненията на болестта.

Пробиотиците за деца от серия Примадофилус се отличават с най-високо качество. Те притежават сертификат TrueGuarantee, който има следните характеристики:

- TruePotency - активността и броя на колония-образуващите единици до края на изтичане срока на годност са гарантирани!

-TrueRelease - пробиотиците оцеляват, въпреки агресивното влияние на стомашната киселина!

-TrueIdentity - в състава на продукта влизат само посочените щамове!

Илюстрация: Guliver / iStock

Задължително сложете в багажа си 1 опаковка Примадофилус кидс и се насладете на незабравима лятна ваканция!

Разфасовка: 30 таблетки

Прием: давайте по 1 таблетка на ден между храненията.

Производител: Nature’s Way, USA. Американската компания Nature’s Way има 50-годишен опит в производството на натурални продукти за здраве (мултивитамини, билкови екстракти, пробиотици, есенциални мастни киселини и др.) Официален вносител на Nature’s Way за България: Ревита ЕООД.

Коментари
Последни видеа

Цар куче

05 август 2020 г.