7 цифров код управлява живота

В наши ръце е да рестартираме системата, обяснява Ангелика Волфскийл

16 април 2018 г.

Илюстрация: Guliver / iStock

Седемцифров код управлява живота ни. На всеки 7 години клетките в нашето тяло се обновяват. С тези знания ние може да се обновим, да променим режима, храненето, начина на живот и нас самите, и да станем нови хора. Това каза Ангелика Волфскийл, един от най-популярните немски натуропати и Шуслеров терапевт, която изнесе серия лекции пред лекари и журналисти при поредното си посещение в България.

Ритъмът на седмица откриваме навсякъде в живота, защото, ако се вгледаме, ще установим, че на всеки 7 години нещо съществено се променя. На 7 години детето тръгва на училище, след още 7 – влиза в пубертета, а след нови 7 – вече се смята за възрастен и зрял човек, защото 21 г. е възрастта на зрелостта. Затова и една от най-важните соли в Шуслеровата терапия е под номер 7, каза Волфскийл.

През 2017 г. трима американски учени печелят Нобелова награда за физиология и медицина като разгадаха тайните на биоритмологията. Те получиха отличието за изследване механизмите на така наречия вътрешен биологичен часовник, в основата на който също е заложен определен ритъм. Ако той се наруши, идват болестите. Защото клетките на човек са програмирани така на клетъчно ниво.
„Ритъмът може да се възстанови с три три важни минерални соли - калциев, калциев и магнезиев фосфат, като като сутрин вземаме шуслерова сол номер 2, на обяд – 5, а вечер – 7. Те дават на клетките енергия и ги настройват на режим за работа.
Храненето ни, за да е пълноценно и да поддържа чревната флора, също трябва да съответства на дневните ритми.

Страници

Коментари
Последни видеа