Гривни против гадене

Мнозина твърдят, че помагат

16 август 2016 г.

Какво ли би било, ако гаденето по време на първите месеци от бременността може да се облекчи или направо да се избегне? Или пък да няма повръщащи деца покрай вас, когато пътувате нанякъде с колата? Добре би било и ако липсва дежурното гадене след приемането на някои медикаменти? Въобще, „лошото” да го няма би било просто велико.

Оказва се, че мнозина са открили спасението за себе си и отскоро започнаха да го споделят, та така и ние разбрахме за наличието на гривни против гадене.

Има най-различни варианти, от най-различни материи, в най-разнообразни размери, но всички работят на принципа на акупресурата, оказвайки влияние върху една точно определена точка на китката. Когато се повлияе точно на тази точка, гаденето изчезва.

Обикновено се продават по две в комплект и се поставят на всяка ръка. Очевидци твърдят, че вършат работа при всякакъв калибър хора – от най-малки до най-големи, и при всякакви видове пътувания – влак, самолет, кола, кораб. По-интересното е, че бременни, изпитвали изключително сериозен дискомфорт заради т.нар. сутрешно гадене (казваме „така нареченото”, защото по-често изобщо не е „сутрешно”, ами си е целодневно) свидетелстват, че точно такива гривни са им помогнали през първото тримесечие.

Варианти на гривните може да поръчате тук и тук.

Елисавета Цалова

Коментари
Последни видеа

Тъгата е

04 февруари 2023 г.