Запишете час при зъболекаря, даже - два

Новите родители препоръчват

25 октомври 2016 г.

Снимка: Shutterstock

Много ясно, че никой не обича да ходи на зъболекар, даже не обича да мисли за посещенията си при него. И хората с идеални зъби имат страх от него и неговите бръмчащи машинки, дори да е най-спокойният и мил човечец, пък какво остава за някои "проблемни" дами и господа, които все отлагат прегледа.

Обаче има причина да ви подсещаме да си запишете час при него/нея още сега, преди края на годината. Нашият зъболекар, понеже е супер свестен, ни подсеща, че Националната здравна каса е одобрила доплащане за трета дентална дейност- пломба или вадене на зъб за пациентите над 18-годишна възраст до края на 2016 г. Хубаво е да се възползвате, защото знаете – грижата за зъбите се отплаща стократно в красиви усмивки и добро здраве.

Нещо повече – запишете повече часове, за да се прегледа цялото семейство и да отметнете това „зло“. За бременните посещенията при зъболекар преди раждането са в графата "задължителни", а дори и децата да са малки, още с млечни зъби, профилактиката е онова, което ще ги накара да свикват отрано да мислят практично и да не отлагат посещенията при онези машинки. Така де, нали не искаме някой смотан кариес да ни провали коледните празници...

Коментари
Последни видеа