Нов център по изкуства за деца отваря врати

“Angel steps” - творческа алтернатива на традиционната занималня

Снимка: организаторите

Ако понякога децата ви се държат като дяволчета, не се плашете! Във всяко се крие по един малък ангел със своята вродена дарба, но често майките и татковците имат нужда от помощ, за да я открият и да помогнат на малчугана да я развие. 
На помощ на родителите идва най-новият детски център за изкуства „Angel steps”, който официално ще отвори врати на 27 септември 2017 г.
Той се намира в просторна сграда на бул. „Сливница“ № 245 и разполага с 2 отлично оборудвани спортни зали, зала за отдих и арт-зала.

Там хлапетата ще пеят, ще танцуват, рисуват или ще свиват юмруци за бойни изкуства, но винаги водени от две главни правила.
Едното е стимулиране на природните заложби и творческото мислене на детето без натиск. А, когато те бъдат открити, да се насочат в правилната посока.

Другото правило – забавление и игри.

„Angel steps” предлага уроци и по музикално обучение: пеене, свирене на пиано и китара. Ако детето обича да рисува, професионалистите от центъра ще работят с него в тази покока.
А тези, които са увлечени по танците, могат да се включат в занимания по класически балет, модерни танци като „хип-хоп“ и „лирикал денс“. 
Или да съчетаят музика и спорт със занимания по айкиду, бразилско жиу-жицу, граплинг и йога.

Центърът има амбиция да е много повече от обикновена занималня, в която родителите оставят детето си за няколко часа. Той ще се превърне в място, където родители и учители активно ще обсъждат нуждите на децата, съобразени с индивидуалния подход в развитието им.

Официалното откриване на детски център за изкуства „Angel steps” ще бъде с голямо парти за деца и възрастни на 27 септември 2017 г. от 17 ч. на адрес бул. „Сливница“ № 245.

 

 

 

Коментари
Последни видеа