Баща изобрети държач за смартфон и биберон

Набира средства, за да пусне в производство “Swipe & Feed”

Снимка: фейсбук

Трудно е да нахраниш бебето, докато си проверяваш имейлите по телефона. За да се справи с проблема, съвременен американски баща изобрети носач за телефон, на който удобно е закрепен и биберонът. Той смята да пусне в продажба рационализацията си, която според него ще е от особена полза на новите родители, които са и професионално ангажирани, пише parents.fr.

Тим Кауза създаде “Swipe & Feed” - носач за биберон и смартфон. Приспособлението държи биберона така, че бебето да може да се храни, а заедно с това и родителите удобно да гледат в екрана и да си четат електронната поща, например. Кауза представи своето изобретение на сайта си в интернет.

„Проблемите с гастроезофагеалния рефлукс на моя син Джейк ме вдъхновиха да създам “Swipe & Feed”. Защото ни се налага да го храним на един час и всеки път това продължава минимум 25 минути. Сетих се, че докато държа биберона, мога и да работя. И потърсих нещо на пазара, което да ми помогне. Така и не открих“, разказва той.

След като нахвърля скица на идеите си ръка, той се обръща към инженерна фирма, за да изработи прототипа. Носачът вече е готов и Тим гордост го представя на сайта Kickstarterза да събере необходимите финансови средства и да може да произведе по-голямо количество за продажба.

За реализацията той е имал нужда от 12000 долара. Част от парите вече са събрани от хора, които подкрепят проекта. Има обаче и противници, такива, които не одобряват идеята и се противопоставят на реализацията във фейсбук на страницата. Те смятат, че това е ненужна вещ, нищо повече, че може да е потенциално опасна и да наруши контакта родител- дете.

Източник: The Telegraphe

Коментари
Последни видеа