Джони Деп посети детска болница в Лондон

В костюм на Джак Спароу той изненада хлапетата преди Коледа

Снимка: Twitter

Джони Деп отново влезе в ролята на Джак Спароу от „Карибски пирати“ - този път, за да посети детска болница в Лондон. Късмет извадиха хлапетата, останали на лечение в Great Ormond Street Children's Hospital.

В костюм на капитан Спароу, със сценичен грим и всички атрибути на персонажа, актьорът развесели с присъствието си децата.
Много от най-малките обаче въобще не го познаха. И нищо чудно, те явно не са гледали филма. За тях вероятно по-голяма радост щеше да донесе появата на дядо Коледа.

Посещението оцениха подрастващите и родителите им, които дори се похвалиха и пуснаха в социалните мрежи свои снимки с актьора.

„Това наистина е Джони Деп. Току-що дойде в болницата. Толкова съм смутена“, написа момиче в своя Instagram.

Снимка: Instagram

„Да, хора, това действително е Джони Деп с моята прекрасна племенница. Едно от предимствата да попаднеш преди Рождество в Great Ormond – това е възможността да общуваш с някои известни посетители“, написа Виктория Кирни в своя Instagram.

Снимка: Instagram

Джони Деп неслучайно отделя особено внимание на тази болница. 
През 2007 г. лекарите от това лечебно заведение излекуваха бъбреците на неговата дъщеря Лили-Роуз. Актьорът дари на болницата над 2 милиона долара и оттогава редовно посещава пациентите ѝ.
Джони Деп е уверен в това, че лекарите правят всичко, което е по силите им, за здравето на своите пациенти.

Източник: letidor.ru

 

Коментари
Последни видеа