4-годишният син на Филип Киркоров става модел

Първата му фотосесия е за Top Mini Star Models

09 септември 2016 г.

Снимка: Instagram

Синът на Филип Киркоров Мартин, който наскоро навърши 4 години, вече участва като модел в професионални фотосесии, съобщи deti.mail.ru. Гордият му татко побърза да се похвали в социалната мрежа Instagram и да публикува снимка, на която Мартин позира за новия проект на Ян Рудковски Top Mini Star Models
Надписът под снимката гласи: “Удивителният Мартин Киркоров скоро в нашия нов проект Top Mini Star Models”.
И  почитателите на певеца не закъсняха с ласкавите си коментари в интернет. Повечето похвалиха момчето, че позира като истински професионалист. „Момче-огън. Просто-красавец. Одрал е кожата на татко си!“ и още „Какъв сериозен и замислен поглед има Мартин. Той е много красиво момче“.

Не липсваха обаче и критични включвания, които коментираха, че детето е все още много малко, за да влиза в модния бизнес.
Наскоро в интервю за руската преса Киркоров разказа, че той държи много на физическото развитие на детето и не изключва възможността синът му да стане спортист. А в свободното си време може  да се изявява и като модел.

Снимка: Instagram

А пред вестник „Антена“ Киркоров разказа, че синът му обича интелектуални игри, в които трябва да прояви съобразителност.
„И като всяко момче и той се увлича по колите“, призна певецът.
Мартин е второ дете на Киркоров. Първородната Алла Виктория през ноември ще стане на 5 г.

 

Коментари
Последни видеа