Мила Кунис проговори за детството в СССР

С откровена изповед

Снимка: Guliver / Getty Images

Мила Кунис, която започва да се снима още от 16-годишна възраст, за първи път разказа спомени от детството си. 
Холивудската звезда, чийто брачен живот върви по мед и масло след успешния брак с Аштън Къчър, е зарината с памперси и играчки, след раждането на 2-годишната им дъщеричка Уайът-Изабел и 6-месечният син Димитри.

Кунис е родена в Съветския съюз и помни добре детството си. Родният ѝ град е Чернивци (Украйна). Майка ѝ била учителка по физика, баща ѝ инженер-механик в завод „Легмаш“ в града. Но още в ранното ѝ детство семейството емигрира в САЩ.
„Родих се през 80-те години в Съветския съюз, а това е доста по-различно от Америка. В много отношения беше и по-просто. Децата се възпитаваха различно, не ги дундуркаха и глезеха, както днес. Моите родители спазваха принципа: колкото по-малко знаеш, толкова по-добре спиш. И отраснах без проблеми и без специално столче за кола с обезопасителни колани“, разказва актрисата с украински корени.

Мила споделя, че животът ѝ по това време не се различавал от този на другите деца на нейната възраст. Нямали детегледачка и често за дълго я оставали сама вкъщи. И понякога ставали произшествия.
Мама си спомни, как татко си сушал цигарите на парното. И веднъж ме заварили с уста, пълна с тютюн. Нямах представа какво е това, но ми хареса вкусът му при дъвкане. Нищо лошо не се случи. И такива случки има много. Мама ми даваше да пия кафе от най-ранна възраст. Аз сега не мога въобще да си представя да дам на дъщеря си да пие кафе“, признава актрисата. 

„Днес майка ми помага в грижите за Уайът и всеки път обяснява: “Дъще, то беше толкова отдавна, че от детството ти нищо не помня.“ Затова пък, всичко, което успее да си спомни, силно ме впечатлява“, смее се Мила.

„Помня, че веднъж, когато държеше в ръце малката, тя каза, че се е напишкала. Оказа се, че в този момент ноздрите ѝ леко са се издули и са побелели. И майка си спомни, че точно така познавала, когато и аз съм се подмокряла навремето. Но кой освен родната ти майка ще забележи подобно нещо?! 

Между другото, мама и до ден днешен не одобрява памперсите – смята, че не могат да се сравнят с гащичките от тънка материя, които тя навремето, когато ние с брат ми сме се родили, е шила, перяла и гладила. И всичко на ръка, разбира се“, разказва Мила.

Източник: ryb.ru

Коментари
Последни видеа