Бременната Хилари Суонк показа как спортува. Пусна видео от фитнеса

Звездата от филма "Момиче за милиони" очаква близнаци

26 януари 2023 г.

Снимка: Getty

Докато някои бъдещи майки се страхуват да спортуват, 48-годишната актриса Хилари Суонк, която е бременна с близнаци, показа как поддържа форма. 
Звездата от филма "Момиче за милиони" пусна видео от фитнеса. И убеди всеки, че не е заплашена от наднорменото тегло.

Снимка: Instagram

Хилари активно поддържа физическа форма, изпълнявайки най-трудните упражнения с тежести.
Гледайки активната ѝ работа във фитнеса, много хора биха изразили опасения. Натоварването изглежда голямо, но очевидно актрисата знае какво прави.
Тя е свикнала с подобни упражнения и явно това е обичайна тренировка за нея. Доказва го усмивката ѝ, която не пада от лицето ѝ, докато вае бицепси.

Снимка: Instagram

Актрисата многократно е говорила, че не е необходимо да родиш дете, за да оставиш отпечатък в историята. Но в един момент се реши именно на тази стъпка.
Никой не знае причините, поради които отлагаше бременността и дълго време не се осмеляваше да стане майка. Вероятно е имала лични мотиви или медицински причина за това.
Сега обаче Хилари е много щастлива, че тя и съпругът ѝ Филип Шнайдер ще стават родители.

Много жени, които активно се занимават със спорт, не се отказват дори по време на бременност.
Ярък пример за това са многото фитнес инструктори и бодибилдъри, които редовно споделят специални упражнения, които са съобразени със срока на бременността. Лекарите също съветват бременните да са физически активни и да ходят пеша всеки ден, освен в случаите, когато жената има противопоказания и риск от аборт.
Когато няма заплаха от прекъсване на бременността, тогава определени упражнения подготвят тялото и най-вече тазовото дъно за раждането.
Най-подходящите спортове са йога, плуване, водна аеробика.

По материали на Parents

 

Коментари
Последни видеа