Дженифър Гарнър съветва момичетата си как да се грижат за красотата си

Актрисата разкри какво препоръчва на двете си дъщери

04 август 2022 г.

Снимка: Getty images

По-малкото е повече, когато става въпрос за красотата, смята Дженифър Гарнър. И това с пълна сила важи и за съветите, които дава на двете си момичета – Вайълет и Серафина, които са от бившия й съпруг Бен Афлек.

В интервю за Harper's Bazaar актрисата говори открито за подхода си и как на 50 години изглежда по най-добрия начин, разчитайки най-вече на естествената си красота.

„Моята философия за косата е същата, с която подхождам и към грима. А именно, че ако се грижите правилно за кожата и косата си, ще се чувствате добре и без да правите нищо повече от това, обясни тя.

Такъв съвет актрисата дава и на дъщерите си. „Колкото по-малко обсебени сте от външния си вид, толкова по-добре ще изглеждате. Гледайте се в огледалото по-малко и вместо това погледнете останалия свят, за да видите за как бихте могли да използвате времето си пълноценно“, препоръчва тя на момичетата си.

Снимка: Instagram

„Не е нужно да носите много грим или косата ви да е постоянно издухана, за да изглежда перфектно“, смята Гарнър. Освен това подчертава, че намесата в красотата трябва да е много внимателно и разумно обмислена, и по възможност да се изчаква максимално дълго.

По материали\ от People

Коментари
Последни видеа