Приказен татко: Чанинг Тейтъм в костюм на фея

Готви уникален подарък за дъщеря си

03 септември 2020 г.

Снимка: Guliver / Getty 

Принудителната изолация заради коронавируса докара депресия на много хора, но звездата от "Професия: Стриптизьор" Чанинг Тейтъм изяви неочакван талант. 
Оставайки вкъщи със 7-годишната си дъщеря Евърли ( от бившата му жена актрисата Джена Дюън),

той изяви таланта си на писател

и написа книжка за своята малка съседка, съобщи Huffington Post. 
А преди броени дни представи творбата си със заглавие „Единствена и неповторима Спаркела“ в Instagram. 
За да акцентира върху сериозността на своите намерения, Тейтъм реши да се облече като героинята от своята вълшебна книга и влезе в костюм на фея.„

Снимка: Instagram

„Приятели, не знам как е при вас, но живота ми по време на карантината се промени. В един момент разбрах, че прекарвам цялото си време в една стая със 7-годишната си дъщеря и така открих детето в себе си. Ето резултата от моя труд – то е разказ за това малко момиченце. Подозирам, че аз по-скоро говоря за малкото момиченце, което е вътре в мен. Благодаря за интереса!“ , написа той.

Книгата е посветена на любовта между баща и дъщеря и разказва за възпитанието и добрата самооценка.
Малката Ела се подготвя за първия учебен ден в ново училище, и проверява дали е взела всичко необходимо. При срещата си с новите съученици обаче тя разбира, че те въобще не харесват дрехите, писалките и тефтерите ѝ, които са обсипани с блестящи звездички.
На следващия ден тя отива на училище без блестящите си аксесоари, само и само да се хареса на децата и да бъде добре приета от тях.
Благодарение на татко си обаче осъзнава, че човек не бива да се страхува и трябва да бъде себе си, без да се съобразява с мнението на околните.

Снимка: сайтът на Amazon

Книгата ще се появи на пазара през май 2012 година.

Коментари
Последни видеа