Жената на Джейми Оливър с пореден спонтанен аборт

За пети път губи бебе по време на пандемията

Снимка: Instagram

Джейми и Джулс Оливър имат 5 деца: 18-годишната Попи, 17-годишната Дейзи, 11-годишната Петал, 9-годишния Бъди и 3-годишния Ривър. 
През последните 4 години двамата се опитват да си направят още едно дете, но засега опитите им не се увенчават с успех.

Пореден спонтанен аборт

Джулс пометна за пореден път преди броени седмици. Тя разказа за неприятната случка, която я кара силно да се замисли, в подкаста Made By Mammas:

„ Ние искахме шестото ни дете да се появи преди през следващата година да стана на 47. Много се стараем, но вече имам четри спонтанни аборта за последните няколко години.
Поредният инцидент стана преди 3 седмици и ме накара да се замисля. Аз много искам дете, но трябва да се замисля готова ли съм за това морално и физически.
Аз съм на 45 години, почти на 46. Това не е малко. Джейми също много иска още едно дете. Но си мисля, че тази година ще затворим темата.

Снимка: Instagram

Знаете ли, много е тежко, когато нищо не мажеш да направиш. На следващия ден след като пометнах, отидох на лекар, а той ме попита как се чувствам – най-вече психически. И се замислих. Това е петия ми спонтанен аборт. Направих два преди да родя Ривера, но те бяха в много ранните срокове на бременността. А последните вече бяха между шеста и седма седмица.“

Тя разказала за спонтанните аборти на своето семейство, на майката и на сестрите си. Спестила някои подробности, за да не ги тревожи прекомерно.

Снимка: Instagram

Втора сватба на открито и боси

„Имам 5 живи и здрави деца. Трябва да съм благодарна затова!“, обобщава тя.

Тази година тя и Джейми ще отбележат 20-годишнина от сватбата им. Преди време в интервю за списание Red, Джулс призна, че планират да направят втора сватба и да подновят брачните си обети в присъствие на петте деца.
„Да искаме да вдигнем отново сватба. Но този път ще го направим различно – церемонията ще е навън, на чист въздух и ще сме боси. Първата ни сватба беше класическа, английска – не искаме вече такава. Ще направим вечерно парти. Защо не? Мисля, че напълно сме го заслужили!“

 

Коментари
Последни видеа

Свободен избор

16 септември 2021 г.

Изгрев

30 август 2021 г.