Най-грижовните бащи според зодията

Татко Рак е голям домошар, мъжът Дева държи на реда

10 януари 2019 г.

Снимка: Guliver/ iStock

Строг или снизходителен, обичлив или равнодушен - какъв баща ще излезе от мъжа? Астролозите имат някои отговори:

Овен

Този зодиакален знак е взискателен и към себе си, и към децата: всички у дома трябва да бъдат внимателни. Но с татко Овен никога не е скучно. Да караме мотоциклет? Разбира се! Да отидем на риболов? С удоволствие! Хайде да се гмуркаме! Винаги съм мечтал за това! Нищо, че детето е само на три години – то ще става мъж, значи трябва да умее всичко. Ако е момиче? И момичето може всичко!

Телец

Бащата Телец е спокоен и дори консервативен мъж. С него децата ще четат, но не електронни книги, а хартиени, ще учат история, математика и всякакви полезни науки, ще играят, но не само на компютър, но и на полезни игри като шахмат. Телецът цени домашния уют, обича и да готви, и да ремонтира, и децата да научи да ремонтират, да прибират, да спестяват.

С такъв татко всяко дете ще се чувства защитено като зад каменна стена, а когато дойде време да се ожени за дъщерята, стената ще се превърне в истински замък, но преди това ще има много въпроси и тестове за младоженеца!

Близнаци

С този баща децата ще научат бързо няколко езика и не защото той ще ги кара да залягат над речниците, а защото Близнаците обожават да пътешестват. Слинг, ергономична седалка за детското столче – всевъзможните нови приспособления сигурно са изобретени от представител на този зодиакален знак, защото той е много изобретателна личност.

Таткото Близнаци общува с всички вкъщи като с равни и обича шегите.

Рак

Какво ще искате, деца – бананови палачинки или нещо друго засукано за закуска? Татко Рак е изключителен кулинар и домошар, винаги е насреща да помогне на жена си, а децата за него са огромно щастие. Само че всичко с времето си – така любвеобилно бащата Рак се отнася с потомството и с дома си, когато е в зряла възраст.

Затова, ако мъжът ви е представител на този зодиакален знак, не го пришпорвайте, за да не даде заден ход.

Лъв

Децата скачат и тичат около него, правят маймунджулуци, а той си стои достолепен като един истински цар на семейството. Но това е плюс - за да спечелят неговата благосклонност, малките са готови на всичко – да се учат добре, да се държат възпитано и да пораснат като чудесни личности.

Дева

Никой няма да научи хлапетата да се грижат за външния си вид, за вещите си, за реда в стаята си и в дома, както таткото Дева! А ако детето не иска да слуша, лекциите и поученията са му в кърпа вързани! Наследниците на такъв баща са възпитани на ред, на отговорност, на планиране.

Очаквайте следващите 6 знака на зодиака.

Марина Атанасова по материали на detstrana.ru

Коментари
Последни видеа