Вълшебният свят на „Рая и последният дракон“ влиза в кината

От създателите на "Смелата Ваяна" и "Замръзналото кралство". Вижте трейлъра

Най-новото вълнуващо приключение на Дисни „Рая и последният дракон“ е решено в най-добрите класически традиции на анимацията, която иконичното студио е превърнало в своя запазена марка.
Филмът, който вече може да видите в кината, ни запознава със смелата и вдъхновяваща Рая, която се отправя на незабравимо пътешествие,

за да открие последния дракон на Кумандра,

да обедини хората и да спаси света, превръщайки се в истински войн.
В миналото на фантастичния свят Кумандра, хора и дракони живели в мир и хармония. Но когато зли същества заплашили да унищожат приказната земя, драконите се жертвали, за да спасят човечеството.
Сега, 500 години по-късно, злото се завръща, заплашвайки да унищожи светът такъв, какъвто го познаваме и на плещите на младата Рая пада тежката задача да издири последния оцелял легендарен дракон и с негова помощ да възстанови разрушената земя и да обедини разединените народи. Но Рая няма да е сама в това начинание – към нея се присъединяват незаменимият ѝ приятел Тук Тук, необикновено бебе-мошеник, неговите чудати приятели животни и още много вълшебни създания, които

ще направят приключението още по-цветно и специално

Трудностите по пътя и предизвикателството да се изправиш сам срещу злото ще покажат на Рая, че само драконовата магия не е достатъчна, за да бъде спасен светът. Необходима е и много вяра. Но как да повярваш, когато тъмнината дебне отвсякъде?

Режисьори на Рая и последният дракон са Дон Хол (Легион) и Карлос Лопес Естрада (Смелата Ваяна, Героичната шесторка). Продуценти са Оснат Шурер (Замръзналото кралство) и Питър Дел Вечо (Замръзналото кралство, Замръзналото кралство 2). Ролите озвучават Елена Нацариду, Диляна Спасова, Тодор Георгиев, Василка Сугарева, Надежда Панайотова, Константин Лунгов, Петър Бонев и др.
Потапяме се във вълшебния свят на Рая и последният дракон, само в кината на 2D и 3D.

Вижте трейлъра.

Коментари
Последни видеа