Как се извинява всяка зодия при провал

Скорпионът се реваншира с пътешествия, Водолеят иска честен разговор

18 март 2020 г.

Илюстрация: Shutterstock

Хората правят грешки и изпадат в неудобни ситуации. Каква по-неудобна ситуация от това да се издъниш и да се молиш за прошка, докато те е срам от самия себе си.

Открихме, че всяка зодия си има характерен начин за измъкване от ситуация и решаване на проблема.

Овен

На пръв поглед овенът изглежда заплашителен. Строга, уверена личност, която излъчва сила и непоколебимост. Бихме помислили, че не се интересува ако нарани някой.

Овенът е изключително честен, така че не се притеснява да се извини по никакъв начин. Ще се извинява, докато не получи прошка. Никога не би се извинил за нещо, което не е направил.

Телец

Истински инат. Трудно е да получиш извинение за тях. Това подронва достойнството им и ги кара да се чувстват не на място. Отстояват мнението си до последно, но все пак разбират, когато са отишли твърде далече.

Предпочитат да се извинят с нещо вкусно. Биха сготвили любимото ви ястие, за да сложат край на войната.

Близнаци

Постоянно изучават хората около себе си. Често не знаят какво може да обиди някой и го разбират чак, когато прекрачат границата. Най-хубавото е, че никога не повтарят грешките си.

За извинение предпочитат да купят специален подарък, който проработва винаги, независимо от пола.

Рак

Интуицията им е много силна и добре знаят кога трябва да спрат. Рядко се случва да обидят някой, но правят всичко възможност да се извинят. Запазената им марка за извинение са ръчно изработените неща.

С тях могат да покажат изцяло своята загриженост и извинение.

Лъв

Истински кралици на драмата. При скандал винаги първи се извиняват, дори другият да е сгрешил. Гледат да не нараняват хората, но ако кажете, че сте засегнати показват, че наистина съжаляват.

За най-добро извинение ще ви подарят едно незабравимо пътешествие.

Дева

Интелигентни са, но в трудни ситуации често забравят да използват ума си. Могат да наранят някой, но съвсем несъзнателно без дори да разберат. Разберат ли, че са сбъркали, веднага се активират да оправят нещата.

Тяхното средство за извинение са сладките неща. При трудни ситуации започват да пекат корабийки, за да изкупят вината си.

Продължава на Обекти Бг

Коментари
Последни видеа