Кои зодии държат на връзката и кои – не (I част)

Уж най-свадливите се оказват най-търпеливи в това отношение

Илюстрация: Shutterstock

Някои искат да съхранят до последно топлината между двама, да простят на партньора си изневяра и неадекватно поведение, смирено да търпят скандали и сцени на ревност. А други решително слагат точката след това, което смятат за предателство, или бягат, сблъсквайки се с първите трудности. Ето как стоят тези неща при представителите на зодиака:

Овен (21 март — 20 април)
При първи трудности овните, разбира се, не бягат – бойкият им характер не им позволява да се дават, въпреки че лесно могат да доведат ситуацията до критичната точка, като усложняват проблема, а не го решават. Свойствено им е да чакат другата половинка да се строява по тях и да работи над взаимоотношенията, а те самите да ходят на работа, на срещи с приятели и въобще да си гледат кефа. Дори и намаленото сексуално привличане към партньора не ги кара да направят нещо, за да съхранят връзката.

Телец (21 април — 20 май)
Телците мъдро се стараят да съхранят това, което имат, особено ако това не е просто авантюра, а официален брак. Истина е, че ако дамите от тази зодия са способни да простят изневяра, то мъжете категорично не могат. В останалото и едните, и другите дълго проявяват чудеса от търпеливост и толерантност, до колкото им е възможно да се спасят от възникващи в отношенията проблеми, търсят нови точки на съприкосновение и това, което може да заздрави връзката. И само, ако случващото се не учи на нищо партньора, следва разрив.

Близнаци (21 май — 21 юни)
Близнаците не се тревожат много за взаимоотношенията, тъй като са дълбоко уверени в това, че ще имат и следващи връзки, по-интересни и пленителни. Те сами упорито клатят лодката, като създават на партньора некомфортни условия в общуването, провокират възникването на отрицателни емоции, така че за никакво старание над връзката не можем да говорим. Но при това доста леко се отнасят към ситуации, при които на другите знаци на зодиака им настръхва косата и търсят началото на конфликт, а после и на раздяла.  

Рак (22 юни — 22 юли)
Раците отчаяно се борят за отношенията с партньора, за тях е непоносима самата мисъл за раздяла, камо ли за развод. Така че те правят всичко, за да може връзката да бъде здрава и стабилна, а гледат на трудностите като на временно явление, с което с особено старание могат да се справят. И често го правят, както и действително всичко се случва така, както си го представят: те напътстват любимия човек в нужното русло, ръководят постъпките му и се избавят от проблемите.

Лъв (23 юли — 22 август)
Лъвовете, като правило, прощават на половинката си грубости, много грешки и дори изневери (сърдят се, крещят, но прощават), само че до момента, докато обичат. След като чувствата им изчезнат, те не смятат за нужно да работят над взаимоотношенията, и да се примиряват с това, което категорично не ги устройва. Може и да останат с партньора само в случай, че им е удобно присъствието му в живота им, ако ги глези през цялото време, като прави съществуването им максимално комфортно.

Дева (23 август — 22 септември)
Девите на секундата усещат момента, когато взаимоотношенията дават накъсо, но могат да се борят за тях, ако смятат това за правилно с каквито и да е съображения. Например, стараят се да залепят счупената чаша, ако им е изгодно да продължат общуването с партньора, особено при положение, че двамата имат общо имущество. Ако половинката не може нищо да им даде, те без съжаление слагат точката, като правят така, че бившата им изгора дълго да се вини за раздялата и да се чувства непълноценно.

Текст: woman.rambler.ru, превод: Надя Горанова

Коментари
Последни видеа