Най-добрите подаръци за рождения ден на детето ви

С правилен избор ще доставите не само радост и усмивки, а също така много ползи за развитието и растежа на малчугана

Снимка: Shutterstock

Честването на детски рожден ден днес прилича на малка сватба – много гости, специално изработена торта и сладки лакомства, аниматори, много подаръци, арки, фотограф, украса на залата.

В опита си да зарадват най-любимия човек в семейството – децата, родителите често надхвърлят финансовите си възможности, изчерпват бюджета на домакинството и изпадат във финансово затруднение след празнуването на детски рожден ден. Семействата с по-скромни възможности дори прибягват до теглене на кредит, за да отбележат подобаващо вълшебния и дългоочакван празник.

Ако ви предстои детски рожден ден и смятате да поканите около 30 деца с техен родител, то имайте предвид, че сумата, която ще ви е нужна за празника, може да е с четири цифри особено ако сте решили да сбъднете мечтата на детето и да му поднесете един от най-желаните и скъпи детски подаръци. С кредит до 3000 лв ще покриете разходите и ще може да посрещнете спокойно своите гости, както и да подарите скъпата играчка, която детето желае. Разнообразието от кредитни продукти е способно да задоволи вашите специфични нужди, а възможността да изтеглите бърз кредит онлайн само срещу лична карта от банкова финансова институция, гарантираща ясни и прозрачни условия и професионално обслужване, ще ви спести ценно време, което да вложите в организирането на празника и в избора на подарък. А кои са най-добрите подаръци за рожден ден на мъниче и какво най-силно желаят децата?

Най-желани подаръци за детски рожден ден

1. Конструктори

Конструкторите са сред най-желаните подаръци и от момичета, и от момчета. Цената на предпочитания бранд не е достъпна за всяко семейство, но ако организирате рождения ден на кредит, то заемът ще ви стигне, за да сбъднете мечтата му. Не възприемайте конструктора просто като скъпа играчка, а като средство за развитие на фината моторика, мисленето и логиката.

2. Детски кухни или работилници

Цената на подобен подарък е внушителна, ако е от чисто дърво и известен бранд. Цената на детска дървена кухня за момичетата или дървена работилница за момченцата с принадлежности може да се доближи до тази на вашето кухненско обзавеждане. Подобна играчка обаче е не само средство за забавление, но и учи най-малките на домакински навици, работа с ръцете, развива мисленето и фината моторика, което е важно за цялостното им развитие.

3. Тротинетки

Триколките и тротинетките са топ избор на децата особено в топлия сезон. Обикновено предпочитат музикални и със светещи гуми, за което удоволствие освен със солидна сума следва да се въоръжите и със здрави нерви. Този тип играчки развиват двигателната активност на малките, а културата да се движим и спортуваме е здраве, така че не се притеснявайте, че харчите солидна сума за подарък.

4. Посещение на Дисниленд или подобен парк

Скъпо удоволствие, което си струва всеки вложен лев, тъй като пътуването с детето и приключенията с него раждат спомени, оставащи до края на живота, усещане за близост и щастие в очите на малките.

Фактори, определящи избора на подарък

Освен желанията на детето важни са и други фактори за избора на подарък. Сред тях са:

- Финансовите възможности – проблем, който лесно може да решите с бърз кредит;

- Възраст на детето – мъничето ви може да желае подарък, за който е още много малко. Обещайте, че ще го получи за следващ рожден ден, и изберете подарък, който съответства на възрастта му. Едва ли компютърна игра с жестокост или битки е най-подходящата за подрастващите. Съобразете се с това;

- Интересите на детето. Ако подаръкът, който детето е избрало, не съответства на интересите и възможностите му, поднесете му подобен, но съобразен с тях;

- Вашите амбиции за детето. С подаръците, които избирате, може да моделирате интересите на детето и да го насочите към сфери, които желаете, както и да разкриете скритите му таланти и способности.

Коментари
Последни видеа